Жінка, яка стала жертвою шлюбної афери, стверджує, що дізналася про те, що її чоловік був переодягненою жінкою, тільки через 10 місяців після весілля.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Раніше 22-річна жінка, яку впізнали за ініціалами Н.А., поділилася своєю історією в соціальних мережах після того, як справа потрапила в заголовки газет.

Це сталося після того, як обвинувачений, якого називають ініціалами АА, постав перед окружним судом Джамбі в Індонезії у вівторок (14 червня).

Потерпіла стверджувала, що зустрілася з шахрайкою в додатку для знайомств в травні 2021 року.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Шахрайка нібито сказала, що вона чоловік, який був хірургом, який пройшов навчання в США, і має вугільний бізнес, який нещодавно прийняв іслам і шукав собі дружину. Три місяці по тому пара одружилася.

Вони не змогли провести санкціоноване державою весілля, оскільки наречений не зміг представити необхідні цивільні документи.

Молодята кілька місяців жили в будинку батьків потерпілої. За цей час її батьки запідозрили, що А.А. продовжує просити гроші і не може надати жодних доказів його вражаючих повноважень.

Однак члени сім'ї та друзі шахрайки завжди підтримували її заяви про кар'єру, повідомляє Coconuts.

Шахрайка стверджувала, що вона була хірургом, який пройшов навчання в США

Щоб уникнути подальших допитів, обманщиця відвезла наречену від її сім'ї в Лахат, Південна Суматра.

Перебуваючи там, її замкнули в будинку на кілька місяців і заборонили спілкуватися з ким-небудь ще. Її "чоловік" також контролював їхні фінанси.

У квітні зацікавлений месенджер NA зв'язався з поліцією Джамбі, яка вистежила пару в Лахаті.

Під час допиту в поліції з'ясувалося, що АА — жінка, чиє справжнє ім'я містить ініціали EY.

Протягом 10 місяців їхнього шлюбу сім'я стверджувала, що у них виманили 300 мільйонів індонезійських рупій, що еквівалентно 16 537 фунтам стерлінгів.

Після опитування в соціальних мережах про їх сексуальне життя жертва сказала, що її "чоловік" завжди вимикав світло і зав'язував їй очі перед сексом.

У поліцію шахрайка сказала, що вона використовувала руки, щоб принести задоволення своїй дружині, але жертва сказала, що вона була впевнена, що EY використовувала проникаючі сексуальні пристрої під час їх занять любов'ю.

NA також стверджувала, що EY намагалася вбити її, сказавши їй стрибати в річку, незважаючи на те, що вона знала, що вона не вміє плавати.

Батьки жертви повідомили EY владі про шахрайство з навчальними документами, що може бути першим з багатьох звинувачень проти неї і за які їй може загрожувати до 10 років в'язниці. Судовий процес за цим позовом триває в районному суді Джамбі.