Люди стрибають головою вперед у кущі в божевільній новій тенденції, що отримала назву "мушари", і у сотень стрибунів навіть є група в Facebook, щоб ділитися порадами і місцями.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Нове безглузде захоплення, яке включає в себе стрибки головою вперед в кущі з висоти, набуло популярності - і учасники продовжують грати навіть після кривавих травм і зламаних ребер.

Дивна тенденція, яку її віддані шанувальники охрестили "мушарі", сягає своїм корінням до Франції, де люди кидалися в кущі в рамках антиамериканського протесту.

Стрибки з висоти

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Але сьогодні вона знову набирає популярність серед груп молодих людей, які надягають комбінезони, перш ніж кинутися в зелень.

Троє стрибунів, які займаються цим незвичайним хобі, розповіли VICE, що вони "роблять це, щоб посміятися після вечірок".

Один зізнався: "У мене вже було зламане ребро і забій грудини, але я передбачав це. Мушари — річ інстинктивна. Ви не думаєте про це, ви просто робите це. Ти недостатньо пильний, щоб думати про небезпеку".

Стрибки з висоти

Улюблене місце групи - електричний генератор, який вони можуть скинути в кущі внизу.

Але вони кажуть, що їм подобається перемикатися між ними, і вони часто виходять на пошуки нових місць, куди можна стрибнути.

У своїй приватній групі на Facebook майже 350 учасників, створених спеціально для того, щоб ділитися відео про великі стрибки і давати поради про те, де хороші кущі для запуску всередині.

Стрибки з висоти

Це не єдина химерна і небезпечна тенденція, прийнята шукачами гострих відчуттів, оскільки вона з'явилася після того, як маленькі британські діти були спіймані, ризикуючи своїм життям в смертельній тенденції, яка включає в себе «серфінг» на вершині ліфтів.