Дев'ятнадцять дітей і троє дорослих були вбиті після того, як вчора (24 травня) підліток відкрив стрілянину в початковій школі в Техасі. Підозрюваний був убитий на місці.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

За повідомленнями місцевої влади, сьогодні (24 травня) в результаті жахливої стрільби в початковій школі в Техасі були вбиті дев'ятнадцять дітей і щонайменше один вчитель.

18-річний Сальвадор Рамос застрелив свою бабусю перед тим, як піти в початкову школу Робба в Увальді, штат Техас, що спровокувало «інцидент з активним стрільцем».

Сальвадор Рамос

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Кількість загиблих зросла до 21, у тому числі 19 дітей і двоє дорослих, один з яких раніше був ідентифікований як вчитель.

Школа

Виступаючи після інциденту, губернатор Грег Ебботт впізнав нападника і сказав: "Стріляв був Сальвадор Ромус, 18-річний чоловік, який проживав в Увальді. Він кинув свій автомобіль і пішов до школи з пістолетом і гвинтівкою, хоча це ще не підтверджено. Він застрелив 14 учнів і одного вчителя. Містер Ромус мертвий. Вважається, що його вбили прибулі на місце поліцейські".

Батьки

Мер Увальде Дон Маклафлін попередив ABC News в текстовому повідомленні, що "це дуже погана ситуація".

Меморіальна лікарня Увальде підтвердила, що після інциденту ще 13 студентів проходять лікування у відділенні невідкладної допомоги лікарні.

Копи

Двоє пацієнтів були переведені в довколишній Сан-Антоніо для лікування, третій очікує перекладу.

Університет охорони здоров'я в Сан-Антоніо заявив, що ці пацієнти - дитина і дорослий.

Батьки

Доросла, 66-річна жінка, перебуває в критичному стані, проте в лікарні не повідомили про стан дитини, якій, як повідомляється, 10-річна дівчинка.

45-річний чоловік також був госпіталізований після того, як його зачепила куля.

Вбита школярка

Під час стрілянини початкова школа Робба попередила батьків про те, що трапилося в Facebook.

Повідомлення свідчило: "У початковій школі Робба знаходиться активний стрілець. Правоохоронні органи на місці. В даний час необхідна ваша співпраця, щоб не відвідувати кампус".

Несамовиті фотографії маленьких дітей, убитих під час бійні в школі в Техасі, вперше були оприлюднені.

Убитий школяр

Одна сім'я підтвердила, що однією з перших жертв був 10-річний Ксав'єр Лопес, який навчався в четвертому класі початкової школи Робба.

Скорботний батько Анхель Гарза розповів близьким в соціальних мережах, як його дочка Амері Джо була забрана у нього під час різанини, і закликав інших не сприймати сім'ю як належне.

Вбита школярка

Батьки Стівен Гарсія та Дженніфер Луго дізналися, що їхня дочка Еллі також була вбита після того, як пропала безвісти протягом декількох годин.

Після стрілянини пропало ще кілька школярів.