Netflix додав Дж. К. Сіммонса, Джекі Ерла Хейлі, Адевале Акіннуойе-Агбадже, Джесіку Де Гау і Еліс Лі в акторський склад «Нашої людини з Нью-Джерсі» (через Deadline).

Дану новину розмістили на порталі «gamesradar»

У новому шпигунському трилері Марк Уолберг грає Майка, будівельника з Нью-Джерсі, якому завадили потрапити в світ шпигунства після того, як його колишня Шкільна подружка Роксана (Холлі Беррі) завербувала його для виконання важливої місії американської розвідки.

Джуліан Фаріно ("Антураж"; "Гравці") був запрошений в якості режисера за сценарієм, написаним Девідом Гуггенхаймом ("Призначений вижив") і Джо Бартоном ("Ритуал") і заснованим на оповіданні Стівена Левінсона ("Антураж").

Дж. К. Сіммонс

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше Сіммонс був номінований на "Оскар" за кращу чоловічу роль другого плану за роль Вільяма Фроулі у фільмі Аарона Соркіна "Бути Рікардо" і повторив свою роль Джона Джона Джеймсона у фільмі "Людина-павук: шляху додому немає". Хейлі зобразила репортера New York Herald і радника Франкліна Д.Рузвельта Луї Хоу в драмі-антології Showtime «Перша леді». Акіннуойе-Агбадже, мабуть, найбільш відомий як вбивця Крок в "Загоні самогубців" і містер Еко в "Залишитися в живих", останній з яких приніс йому кілька нагород і номінацій. Де Гау зіграє разом з Крістофом Вальцем, Семом Нілом і Мірандою Отто у фентезійному фільмі «Переносні двері», заснованому на однойменному бестселері. Лі раніше знімалася в "Незвичайному плейлисті Зої" і збирається озвучити Лоїс Лейн в прийдешньому мультсеріалі "Мої пригоди з Суперменом".