Величезний дикий звір якимось чином потрапив в туалетну кабінку в школі Давида Мігеля, і хлопчик сказав, що його серце «майже зупинилося», коли він побачив це.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хлопчик, який зайшов в туалет під час футбольного матчу в своїй школі, зіткнувся віч-на-віч з жахливим ягуаром, який якимось чином пробрався в одну з кабін.

Наляканий Девід Мігель, 9 років, сказав, що його "серце майже зупинилося", коли він зіткнувся з величезним гарчав звіром в туалеті, перш ніж він вибіг на вулицю, щоб розповісти про це своєму батькові.

Ягуар

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На місце події була викликана місцева влада, яким вдалося вистрілити в ягуара дротиком з транквілізатором, перш ніж випустити його назад в дику природу.

Страшний інцидент стався в муніципальній школі Марти Драммонд Фонсека в муніципалітеті Нова-Ліма в бразильському штаті Мінас-Жерайс вранці в суботу, 21 травня.

Девід сказав місцевим ЗМІ: "Я тремтів, як желе. Це пішло "гррр", і моє серце майже зупинилося".

Ягуар

Батько Девіда Родріго Алмейда, 34 роки, сказав: "Я думав, що це буде оцелот, дика собака або щось ще. У той момент, коли я побачив тварину такого розміру, я побіг назад".

Бразильський інститут навколишнього середовища та відновлюваних природних ресурсів (IBAMA) заявив, що тварина була молодою самкою і не постраждала в результаті інциденту.

IBAMA відповідала за випуск ягуара в його природне середовище проживання.

Ягуар

Ягуар - найбільша велика кішка, яку можна знайти в дикій природі на південноамериканському континенті, вона досягає шести футів в довжину і ваги до 15 стоунів. Її потужні щелепи дозволяють ягуару прокушувати черепа інших ссавців і панцирі черепах.