Тревел-журналістка і ведуча Нового каналу Оля Манько часто в подорожах, тому атмосферні домашні вечори для неї особливо цінні. Попереду-новорічні свята. І ще більш особлива атмосфера, яку забезпечать тематичні фільми. Дивиться їх Оля не одна, а з чоловіком і одночасно колегою-ведучим Максом Узолом. А для перегляду у пари є навіть спеціальне пристосування.

Читайте Знай в Google News!

"Ми з Максом дуже любимо дивитися такі різдвяні фільми на проекторі, який, банально, замовили з Китаю кілька років тому, – ділиться Оля Манько. - Це була моя мрія з дитинства. Адже колись давно у мене були діафільми, і це породило таку мрію. Тому, як тільки ми з Максом переїхали на квартиру, де є величезна біла стіна, я зрозуміла, що це місце – саме для проектора. Ми його купили, і тепер холодними зимовими вечорами дивимося різдвяні фільми. Іноді включаємо навіть просто камін з багаттям на всю стіну і різдвяною музичкою на тлі".

Зберігайте добірку стрічок, які ідеально подивитися в новорічно-різдвяний період, закутавшись в ковдру. Оля виділила найкращі!

• "Чарлі і шоколадна фабрика" (найулюбленіший)

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

* "Пригоди Паддінгтона"

* "Принц на Різдво"

* "Різдвяна історія"

• "Поки ти спав"

• "Чотири Різдва"

• "Людина, яка винайшла Різдво"

Але не фільмами єдиними. Дитина, яка живе всередині нас, в новорічний період стає ще більш активним, правда?

"А ще я дуже люблю дивитися Різдвяні мультики, – зізнається ведуча. - Вони завжди гріють серце. Минулого року ми відкрили класний, він називається "Клаус". Досить нетиповий, з дуже цікавою сюжетною лінією. У ньому розповідається про Клауса-великого дядька, який жив десь на Богом забутому острові і стругав іграшки з дерева. Але одного разу до нього підіслали листоноші, і почалися пригоди. Що саме-не скажу, бо краще побачити самому. Цього року плануємо влаштувати повторний перегляд, незважаючи на те, що я не люблю дивитися два-три рази одну і ту ж картину. Мультик реально дуже позитивний і теплий."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла Еко-альтернативу літакам-корито.

Як повідомляв Знай.uа, Нікітюк обімліла від особняків закарпатських селян.

Також Знай.uа писав, що блискуча Нікітюк замилувалася собою перед дзеркалом.