Овен

Любовний фронт обіцяє вам швидкі зміни на краще. Для цього потрібно лише опинитися в новому оточенні за інтересами. Якщо є час, вирушайте в похід з компанією друзів, можливо, хтось із друзів протилежної статі нерівно дихає до вас, а проведення часу в дорозі або на природі дуже зближує.

Телець

Один з періодів ваших відносин підійшов до кінця. Потрібно відпустити його без жалю і прийняти зміни. На зміну зжили себе відносинам неодмінно прийдуть нові. Самотніх Тельців чекає несподіване і перспективне знайомство в мережі.

Близнюки

Сімейним Близнюкам рекомендується повністю присвятити день найближчим-дружину і дітям. Якщо їх поки немає, приділіть увагу батькам. Цей день якнайкраще підходить для зміцнення сімейних зв'язків, а ось очікувати від нього романтики і бурхливих пристрастей не варто.

Рак

Сьогодні самий безневинний комплімент може розтопити серце і змусити повірити в неможливе, а невинна жарт або зауваження – викликати цілу бурю обурення. Такі емоційні гойдалки додають відносинам гостроти, головне – вчасно зупинитися, щоб потім не пошкодувати про необачних вчинках.

Лев

Обставини можуть пролити Леву світло на його відносини з коханою людиною, представивши їх в абсолютно несподіваному ракурсі! Цю інформацію він може отримати звідки завгодно - з розмови, листи, а може бути, шляхом логічного зіставлення всіх відомих йому фактів. Якщо Лев з його партнером переживає складний життєвий етап, події сьогоднішнього дня можуть вказати на його справжню причину і – підказати шляхи, як цю причину усунути.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Діва

Зірки обіцяють Діві несподівані події і зміни в особистому житті. Нехай її не бентежить той факт, що вона, як їй здається, до них ще не готова. Сьогодні в Діві досить рішучості і авантюрної жилки, щоб сміливо йти назустріч новому, а не ховатися від нього. Такий настрій здатний творити чудеса! Головне, тримати руку на пульсі і уважно стежити за ситуацією, щоб зрозуміти, коли і які саме кроки потрібно зробити.

Терези

У Терезів будуть всі можливості для того, щоб зав'язати нове знайомство. Вони відчувають, що зміни назріли, і знаходяться в пошуку своєї любові? Тоді це їхній день! Звичайно, ваги і раніше навряд чи сиділи склавши руки, і у них є для розгляду кілька більш-менш підходящих кандидатів на їх серце, проте Терезам слід приготуватися до того, що сьогодні цей список поповниться. Причому можливо, відразу декількома варіантами.

Скорпіон

Скорпіона чекає досить неспокійний день і відчуття, що ситуація виходить у нього з-під контролю. Тільки в другій половині дня він зможе знову стати господарем становища і спланувати вечір так, як цього захоче. Щоб остаточно прийти в себе, Скорпіону варто сьогодні призначити коханій людині побачення в якомусь тихому, романтичному і затишному місці. Ніяких запальних танців і караоке! Вечеря при свічках і розслаблююча ванна допоможуть йому налаштуватися на хвилю ніжності і любові.

Стрілець

Зірки радять Стрільцеві щось змінити в своїх відносинах з коханою людиною або ж внести в них нотку новизни. Не потрібно міняти занадто багато – цілком достатньо лише декількох штрихів, щоб і Стрілець, і його обранець змогли відчути різницю. Результат таких маленьких змін в особистому житті, затіяних сьогодні, може обох приємно здивувати, зробивши зв'язок набагато гармонійніше і міцніше.

Козоріг

Зірки подарують Козерогу можливість зав'язати любовне знайомство-якщо тільки Козеріг через лінь не упустить свій шанс. Так що якщо йому надійде пропозиція куди-небудь сходити, навіть якщо робити цього дуже не хочеться, є сенс погодитися. На дружній вечірці, в кіно або навіть на побаченні з обридлим шанувальником сьогодні Козеріг може зустріти і впустити в своє життя нового, по-справжньому цікавого людини.

Водолій

Навіть якщо сьогодні Водолій ретельно продумав весь свій день, йому слід бути готовим до будь-яких несподіванок! Заплановане побачення має шанси виявитися не таким, як він розраховував, зате доля приготувала Водолія сьогодні чимало сюрпризів – в тому числі і можливе знайомство з людиною, з яким у нього виникне симпатія. Що робити з цим знайомством далі, вирішувати йому. Можливо, з його допомогою Водолій змусить свого партнера трохи поревнувати, щоб повернути у відносини колишню пристрасть і любов?

Риби

Якщо шлюби дійсно укладаються на небесах, то сьогодні у Риб буде шанс це перевірити! Якщо вони самотні і готові до нових відносин, сьогодні доля може звести їх зі своєю другою половинкою в будь – який момент-навіть тоді, коли вони цього зовсім не чекають. Тому, щоб любовні стріли Амура не застали риб зненацька, непогано бути весь день «у всеозброєнні». Навіть вдома їм треба постаратися виглядати спокусливо, а ввечері – вибратися куди-небудь при повному параді. Доля долею, а під лежачий камінь, як відомо, вода не тече.