Овен

У любовних відносинах все буде гладко. Розтане лід, вирішаться давні наболілі проблеми, тепла розмова цьому посприяє. Ви будете Відверті один з одним, як ніколи раніше. Самотні Овни отримають шанс зустріти любов усього життя. Головне, дивіться по сторонах і не пропустіть своє щастя з уваги.

Телець

Тельці, сьогодні зірки радять вам більше думати, ніж говорити. Слово, яке ніяково зірветься з ваших губ, може серйозно поранити дорогого вам людини. Краще даруєте більше ніжності, обіймаючи і цілуючи свою другу половинку.

Близнюки

Зірки не рекомендують вам робити перші кроки у відносинах сьогодні - вас можуть зрозуміти неправильно. Самотні Близнюки не так самотні, як здаються самі собі — можливо, варто придивитися до того, хто давно вже поруч, але був в ролі кращого друга.

Рак

Раки, щастя вже поруч. У вас, можливо," синдром відкладеного життя", — якісь проблеми не дозволяють насолоджуватися щастям від відносин"на повну котушку". Залиште в цей день позаду все, що вам заважає, і швидше пірнайте в обійми коханої людини.

Лев

У любові Лев зможе, нарешті, побачити перші плоди своїх зусиль! Можливо, останнім часом йому вже почало здаватися, що все марно, і мета недосяжна. Однак Лев діяв в потрібному напрямку і вже сьогодні, якщо буде Уважний, зможе побачити у відносинах зі своєю коханою людиною прогрес. Головне не опускати рук, діяти, і завдання, яке Лев перед собою поставив, виявиться йому по плечу.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Діва

Атмосфера навколо Діви буде буквально наелектризована емоціями! Її очі здатні метати блискавки, причому, в залежності від обставин, це можуть бути і блискавки гніву, і блискавки любові. Щоб не розполохати всіх своїх шанувальників, Діві треба намагатися стримувати свої негативні пориви. У цьому випадку сьогодні проти її звабливих чар ніхто не встоїть!

Терези

Терези, встаючи з ліжка, навряд чи можуть навіть уявити, що здатний приготувати їм цей день! Втім, це навіть на краще-адже що може бути нудніше, якщо все розписано заздалегідь, і кожен день не відрізняється від іншого? Так що для різноманітності доля сьогодні приготувала Терезам сюрпризи, які увірвуться в їхнє життя, коли вони найменше цього чекають. Можливо, любов пронизує їх, як блискавка.

Скорпіон

Скорпіону буде важко втриматися від того, щоб від душі покритикувати свою кохану людину. Однак чи варто це робити? Його партнер навряд чи зможе проявити чудеса дипломатії для того, щоб погасити конфлікт, що починається. Так що якщо Скорпіон не готовий присвятити свій сьогоднішній романтичний вечір з'ясуванню відносин, йому треба намагатися стежити за своїми висловлюваннями. І навіть за жестами і за виразом обличчя.

Стрілець

Сьогодні від стрільця важко очікувати послідовності і передбачуваності! Девіз дня: "не бійся різноманітності!». Зірки змушують Стрільця буквально бігти від буденної рутини, здійснюючи самі незвичайні,» божевільні " вчинки. Наприклад, перефарбувати волосся або приміряти на себе одяг фантастичних кольорів. Якщо ж Стрілець чекає від цього дня романтичних знайомств і любові, йому необхідно пам'ятати, що сьогодні день експериментів, а значить, зустріч може відбутися в найнесподіваніших місцях – особливо там, де він найменше очікує.

Козоріг

Сьогодні у відносинах зі своєю коханою людиною Козеріг не буде здатний до делікатності і може наговорити багато зайвого. Не варто очікувати, що це буде сприйнято з розумінням: слово за слово – і Козеріг зі своїм партнером ризикують втягнутися в конфлікт. Щоб не зробити кроки, про які обидва потім пошкодують, Козерогу необхідно тримати себе в руках, а краще – віддати своєму обранцеві ініціативу. Його бажання керувати ситуацією сьогодні ні до чого доброго не приведе

Водолій

Зірки закликають Водолія до того, щоб спробувати розібратися в своїх любовних відносинах і зрозуміти, куди вони ведуть. Якщо він відчуває, що разом зі своєю коханою людиною знаходиться на роздоріжжі, сьогодні йому треба чесно поговорити про це, разом вирішивши, куди рухатися далі. Гранична відвертість зі своїм партнером допоможе Водолію знайти потрібне рішення. Головне - не скочуватися до взаємних звинувачень, інакше важлива розмова загрожує перерости в банальну сварку.

Риби

Рибам необхідно бути обережніше з почуттями - і зі своїми, і з чужими. Не треба забувати: ігри в любові те саме ігор з вогнем – можна дуже сильно обпектися! Втім, і надягати маску байдужості теж не варто (тим більше що у Риб це навряд чи вийде). Так що єдиний вихід сьогодні-прийти до компромісу, дозволивши собі нешкідливий флірт. Головне, стежити за тим, щоб він не зайшов надто вже далеко.