Овен

Якщо предмет ваших залицянь не проявляє відповідного інтересу до вас, зачаїтеся. Сьогодні краще бути таємничим, ніж наполегливим. Вечір проведіть на самоті-Зберігайте інтригу.

Телець

Хтось з третьої сторони може стати для вас "Купідоном". Якщо друзі кличуть провести час разом, погоджуйтеся. Швидше за все, в компанії буде хтось новий, хто підкорить ваше серце.

Близнюки

Проявіть ініціативу у відносинах або в знайомстві — сьогодні зірки до того прихильні. Закоханим парам рекомендується провести час на природі.

Рак

Сьогодні не найкращий день для всього, що пов'язано з особистим фронтом. Тому замість того, щоб з кимось знайомитися або проводити занадто багато часу з другою половинкою, Ракам рекомендується зайнятися собою.

Лев

Багатьох з представників цього знака Зодіаку сьогодні чекає знак уваги від таємного шанувальника. Дехто, затамувавши подих, чекатиме відповідної реакції. Ви зможете дізнатися його по невідривному закоханому погляду в вашу сторону.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Діва

Зірки кажуть, що незвичайні враження може принести бесіда в мережі. Якщо ви вирішите провести зустріч в реалі, будете зачаровані-ваш чарівний інтернет-співрозмовник виявиться ще краще в житті.

Терези

Терези будуть налаштовані на рішучі дії! Якщо людина, яку вони люблять, досі не підозрює про це, то сьогодні Терезам навряд чи вдасться утримати цю таємницю в собі. Втім, може, це і на краще?

Скорпіон

Зірки радять Скорпіону задуматися над перспективами своїх відносин. Які почуття він і його кохана людина відчувають один до одного? Як далеко Скорпіон готовий зайти і скільки днів, місяців або років хотів би провести з ним разом? Втім, навіть якщо Скорпіон або його обранець дивляться на свої відносини як на легкий флірт, це зовсім не означає, що в них треба терміново щось міняти.

Стрілець

Плани Стрільця можуть бути порушені якимось несподіваним і не дуже приємною подією. Однак, незважаючи на всі випробування, він налаштований по-бойовому і здатний впоратися з будь-якою ситуацією. Нехай сьогодні девізом Стрільця стане " все буде добре!». Головне не опускати руки і не піддаватися емоціям. Ясна голова, оптимізм і віра в себе – ось запорука майбутніх любовних перемог Стрільця.

Козоріг

Якщо останнім часом в любовних відносинах Козерога щось не клеїлося, сьогодні у нього є шанс зрозуміти, що саме потрібно в них змінити, щоб зробити більш успішними. Не варто ховати голову в пісок, і все вийде!

Водолій

Сьогодні не той день, коли Водолію варто ховати свої справжні почуття і наміри під байдужою маскою. Якщо рішення вже дозріло в його голові і, головне, в його серці, значить, зараз саме час діяти. Водолій повинен сміливо йти вперед, і будь що буде! Тільки одна порада: в справах любовних не слід плутати рішучість з нерозсудливістю.

Риби

Зірки обіцяють Рибам дуже яскравий, насичений день для спілкування з коханою людиною. У їхніх стосунків є всі перспективи, їхні серця відкриті назустріч один одному. Однак навіть якщо риб повністю влаштовує поточний стан справ, не варто дивуватися, якщо партнер раптом запропонує сьогодні щось поміняти в налагодженому житті.