Коли молоді наречений і наречена Зара і Заха з Сан-Франциско планували весільну церемонію, вони продумали все до самих дрібниць. Що могло піти не за планом, запитаєте ви, коли день весілля — такий довгоочікуваний? Але ж трапився візит цілої родини єнотів, які теж прийшли подивитися на щасливих молодят. Але фотограф, Кеті Вайт, яка знімала весілля, не розгубилася і зробила кілька знімків. Гості були в повному захваті, а фото миттєво розлетілися по всьому Інтернету. Про це написало видання Bored Panda.

Навала єнотів, фото Bored Panda

Навала єнотів, фото Bored Panda

Молодята

"Нас здивувала така несподівана навала. Спочатку я трохи злякалася, тому що єноти зазвичай тварини нічні, і раптом би вони повели себе агресивно. Тому я попросила молодих тримати дистанцію з непроханими гостями. Але єноти підходили самі і поводилися дуже дружелюбно", - розповідає фотограф. Вона додала, що це було схоже на кадри з мультфільмів Уолта Діснея, і, в цілому, відмінний знак.

Популярні новини зараз

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Нагадаємо, що у США пухнасті розбійники увірвалися в банк, копи розчулюються: гроші єнотів не цікавлять.

Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала "небезпечного злочинця" - кенгуру спокійно розгулював вулицями одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих поводилася відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.

Також Знай розповідав, що в Києві спіймали пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця і так не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.