Овен

Відносини принесуть вам радість сьогодні, але змусять і трохи понервувати. Одиноким Овнам зірки кажуть, що щастя зустрінеться в поїздці. І зовсім неважливо, чи буде це поїздка за кордон, або просто в громадському транспорті.

Телець

Ви можете цілком покластися на поради своєї другої половинки, її підтримка буде для вас безцінною. Ви відкриєте для себе кохану людину з нового боку — він у вас не тільки самий чудовий, але і наймудріший. Тельцям, які поки не зустріли свою любов, астрологи пропонують увійти в новий колектив за інтересами.

Близнюки

На любовному фронті тиша і спокій, ніяких змін не передбачається. Близнюки, чиє серце зайняте, проведуть спокійний і розмірений день разом з другою половинкою, самотні представники знака присвятять час самовдосконалення.

Рак

Якщо ви поки що самотні, то можете розраховувати на знак уваги від людини, яка давно до вас небайдужий. Тільки врахуйте, що його прагнення порадувати вас має бути обов'язково винагороджено з Вашого боку.

Лев

Не пересилюйте себе сьогодні і не тримайте всередині ту бурю негативних емоцій, яка вводить вас в нехарактерний стан. Вихлюпуйте їх, але тільки не на близьку людину. Йому і так боляче бачити вас втомленим і роздратованим. Покричіть, попийте голосно вголос, побийте тарілку або порвіть кілька газет. Банально, але розслабитися і прийти в себе допомагає.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Діва

Сьогодні Вам буде набагато легше зізнатися в своїх затаєних почуттях, в тому числі і в любові, або сказати людині в очі те, що ви про нього думаєте. Однак, проявляючи характер, намагайтеся тримати себе в рамках, інакше ваша прямота може обернутися тріщиною у відносинах з близькими.

Терези

Настрій Терезів буде мінливим, як погода у весняний день. Тільки що був дощ, і ось визирає сонце, а слідом за ним цілком може початися злива або навіть шторм. Коханій людині Терезів буде нелегко витримувати їх емоційні капризи. Якщо ваги не зуміють взяти себе в руки, їх обранець скористається будь-яким надуманим приводом, щоб провести цей день подалі від них.

Скорпіон

У спілкуванні з коханою людиною для Скорпіона актуальний принцип дзеркала: його настрій буде тут же відбиватися на настрої партнера. Іншими словами, Скорпіону досить бути милим і ласкавим, щоб його обранець проявив ті ж якості по відношенню до нього самого. Якщо ж Скорпіон розіб'ється на весь світ, йому слід приготуватися до конфліктів і розборок. Виходить, що бути білим і пухнастим для Скорпіона сьогодні вигідно – навіть вигідніше, ніж зазвичай.

Стрілець

У відносинах з коханою людиною Стрільцеві варто стримати свою гординю – вона до добра не доведе! Зійти до того, щоб, якщо потрібно, пояснити обранцеві свою точку зору другий або навіть третій раз поспіль. Образившись на кохану людину, сказати йому про це прямо, а не точити образу мовчки. Зрештою, кохана людина не зобов'язаний читати думки Стрільця. Поговоріть з ним - і він все зрозуміє. Залиште все як є - і ось вам привід для сварки.

Козоріг

Якщо Козеріг хоче додати в своє життя романтики, йому треба діяти самому. Досить чекати, що хтось інший це зробить за нього, вистачить звинувачувати свого обранця в байдужості. Замість того щоб ускладнювати життя собі та іншим, Козерогу необхідно проявити ініціативу. Романтична вечеря, свічки, пелюстки троянд – вітається все, на що у нього вистачить фантазії. Порадувавши кохану людину сьогодні, Козеріг може розраховувати на відповідний сюрприз.

Водолій

Зірки попереджають Водолія про те, що він може стати жертвою вампіра! Звичайно, не справжнього, а енергетичного, але і це не так вже й добре. Таким вампіром, навіть сам того не бажаючи, може виявитися знайомий або коханий Водолія. А його бурчання і критика прекрасно виступлять в ролі гострих іклів. Щоб не дати себе знекровити, Водолія не слід перетворюватися в слухняну жертву. Сьогодні він повинен бути готовий будь-якому кривдникові дати відсіч!

Риби

Риби мають шанс позбутися якихось особистих проблем, які останнім часом їх обтяжували. Або, принаймні, почати позбуватися. Зірки радять їм зробити для цього конкретні кроки: можливо, їм слід поговорити по душах зі своєю коханою людиною або, якщо риби самотні, піти туди, де у них є шанс познайомитися. В глибині душі риби точно знають, що треба робити, і сьогодні – хороший день для того, щоб це здійснити.