Листопад-це, зазвичай, складний і тужливий місяць, коли все бачиться в похмурих тонах. Однак, є три знаки Зодіаку, для яких листопад-2020 стане дійсно "зоряним", давши зрозуміти, що таке справжня біла смуга удачі. Астрологи кажуть, що найбільш везучими будуть Овни, Скорпіони та Стрільці.

Овен

Період застою, викликаний ретроградним Марсом, нарешті буде позаду. Овни відчують прилив сил і направлять його на реалізацію планів. У поведінці будуть відзначатися такі риси як сміливість, ініціативність, різкість. У конкурентній боротьбі Овни будуть здобувати першість, місяць також буде сприятливим для підприємництва, спорту, фізичної праці.

Скорпіон

Для Скорпіонів біла смуга стартує починаючи з 15 листопада, під благотворним впливом молодика, яке пройде в їх знаку. Скорпіони отримають потужний енергетичний заряд і перейдуть на новий життєвий етап, впевнені астрологи. Кращі представники суспільства нададуть Скорпіонам підтримку. Цей знак буде успішний в саморозвитку, самореалізації, справах любовних і сімейних.

Стрілець

В кінці листопада удача посміхнеться Стрільцям-в їх знак увійде Сонце. Представники цього знака будуть відчувати сильне бажання зробити щось для себе особисто і заявити про себе світу. Вони захочуть і зможуть.

Для Стрільців відкриється багато доріг. Особливий успіх супроводжуватиме їх у навчанні, подорожах, юридичних питаннях, громадській та політичній діяльності, у конкурсах та виступах, у створенні позитивного іміджу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку-гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.