Овен

Любов може розгорітися там, де ніхто не чекає, навіть в дорозі. Всесвітня павутина не тільки подарує цікаве спілкування, але і шанс на що-небудь більш захоплююче.

Телець

Здійсніть сьогодні нехарактерний для вас вчинок. Зірки радять задуматися над тим, що може порадувати і вас, і вашого партнера найбільше. Можливо, ви вже давно безцільно не бродили вулицями? Або не каталися з гірки на санках? Будь-яке навіженість порадує і вас, і близької людини.

Близнюки

Сьогодні можливо все! У цей день можуть статися будь-які романтичні несподіванки: флірт з незнайомцем, романтичне побачення зі старим другом, раптові спалахи яскравих почуттів... головне, не втратити від усього цього голову. Хоча якщо ви вільні, то чому б і ні?

Рак

Якщо ви поки що самотні, то можете розраховувати на знак уваги від людини, яка давно до вас небайдужий. Тільки врахуйте, що його прагнення порадувати вас має бути обов'язково винагороджено з Вашого боку.

Лев

Сьогодні Ваша кохана людина попросить вас про щось для вас не дуже складному, але для нього вкрай важливому. Постарайтеся виконати його прохання будь - що-будь, благо особливих моральних і душевних сил вона у вас дійсно не зажадає. Головне, щоб все це було від душі і щиро.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Діва

Сьогодні вам дуже знадобляться рішучість і цілеспрямованість, бо без них вам навряд чи вдасться домогтися успіху в особистому житті. З ними ж все вийде найкращим чином, особливо якщо вам вдасться не переборщити в застосуванні цього сильного і небезпечного зброї.

Терези

Сьогодні Ваша кохана людина буде вас розуміти як ніхто інший і навіть трохи краще, ніж ви самі. Тому якщо перед вами раптом постане якесь питання без відповіді, сміливо звертайтеся до нього-і відповідь з'явиться сам собою. Можете сміливо ним користуватися-він буде правильним.

Скорпіон

Сьогодні ви пройдете безліч кілометрів навколо да близько, намагаючись натяками і еківоками пояснити суб'єкту вашої пристрасті, чого ви від нього хочете. Але, швидше за все, ваш співрозмовник буде всіляко ухилятися від рішучого пояснення – він просто боїться, так і знайте!

Стрілець

Ви сьогодні неймовірно схильні до громадської думки, причому без будь-якої критичної його оцінки. Так що якщо в ході обговорення зі знайомими з'ясується, що ті займаються любов'ю якщо не кожен, то через день точно, не поспішайте звинувачувати вашого коханця в безсиллі, а себе – в недостатній сексуальності. Краще подумайте - а воно вам дійсно треба? Адже справа, як завжди, не в кількості, а в якості…

Козоріг

Сьогодні день, коли може буквально на порожньому місці загостриться підозрілість, і в стосунках між люблячими людьми здатне промайнути недовіру або навіть ревнощі. Любовний гороскоп в цьому випадку радить відкрито висловити свої претензії, але вибираючи для цього коректну форму. Пам'ятайте, сьогодні можна у всьому розібратися, спокійно обговоривши проблему. Ключове слово - "спокійно"!

Водолій

Любовний гороскоп радить сьогодні Водоліям розважатися разом з другою половинкою: день якнайкраще підходить для спільного активного відпочинку. Ідеальний варіант-отримати який-небудь новий досвід, відправившись, наприклад, в подорож в невідоме місце або заглянувши в ресторан незвичної для вас кухні. Загальні враження, отримані в цей день, допоможуть Водолію і його коханій людині по-новому поглянути один на одного. Ну а самотньому Водолію варто відправитися на пошуки пригод самостійно – можливо, саме сьогодні його чекає зустріч з найцікавішим представником протилежної статі!

Риб

Сьогодні у риб може дозріти Відмінний план по завоюванню серця свого обранця або ж потрапляння в заповітне «довго і щасливо» з уже завойованим партнером. Однак якщо вони захочуть відразу ж почати втілювати план в життя, то з цим у риб сьогодні можуть виникнути проблеми. Зірки гороскопу стверджують, що головною перешкодою на шляху до успіху в любовних справах для риб в цей день можуть стати їх сором'язливість і нерішучість. Що ж, якщо на сміливу атаку сил не вистачає, дійте поступово, крок за кроком наближаючись до наміченої мети.