Популярний астроло Павло Глоба надав новий прогноз на початок жовтня і розповів про нові можливості багатьох знаків Зодіаку. Це стосується фінансового сплеску з перших чисел місяця. Відзначається, що максимальних успіхів зуміють домогтися Козероги, Діви і Овни.

Читайте Знай в Google News!

Козерогам буде надано шанс піднятися по кар'єрних сходах, чого можна буде домогтися, за порадами астролога, якщо прислухатися до своєї інтуїції і не згортати зі свого шляху.

Для Дів Павло Глоба рекомендує заздалегідь обмірковувати плани на грошові кошти, збільшення яких припадає кінець жовтня, і на те, куди ці фінанси підуть. При цьому необхідно налаштуватися на те, що в перші дні місяця все ж можливі якісь складності, які необхідно пройти і довести, що Дев нічого не може зломити.

Гороскоп, фото pxhere

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Овнам відомий астролог пророкує нову роботу або можливість додаткового заробітку, тому радить не упускати рідкісну можливість кардинальним чином змінити своє грошове становище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фінансова заклопотаність у Тельців, любовна гармонія у риб: гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua", гороскоп від Павла Глоби на жовтень 2020 року для кожного знака Зодіаку: марнотратство у Дів і любов у Стрільців.

Знай.ua писав, антигороскоп про кожен знак Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний Гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.