Овен

Не слід проводити Відверті і серйозні розмови з другою половинкою — відкладіть це на наступний день. Краще сходіть разом на цікавий фільм або спектакль, спільні враження зближують.

Телець

Якщо вам потрібна порада в любовних справах, зверніться до батьків або старшим родичам. Як не дивно, сьогодні саме підтримка старшого покоління допоможе вийти з делікатної ситуації.

Близнюки

Сьогодні є ризик конфлікту з другою половинкою. Тому якщо у вас є можливість провести день порізно, скористайтеся нею. Самотні представники знака сьогодні не в найкращій формі для знайомств.

Рак

Зірки кажуть, що в цей день у вас намічається якщо не початок роману, то як мінімум, багатообіцяючий флірт. Правда, ви з вподобаним людиною будете в різних вікових категоріях — він буде або набагато старше, або набагато молодше вас. Активно шукайте точки дотику.

Лев

Любов чекає Ваших рішучих дій. Чи не прогавте мить, коли все можна змінити нехай різко, але в кращу сторону. Візьміть впевнений курс на обопільне щастя, і у вас обов'язково все вийде.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Діва

Не пересилюйте себе сьогодні і не тримайте всередині ту бурю негативних емоцій, яка вводить вас в нехарактерний стан. Вихлюпуйте їх, але тільки не на близьку людину. Йому і так боляче бачити вас втомленим і роздратованим. Покричіть, попийте голосно вголос, побийте тарілку або порвіть кілька газет. Банально, але розслабитися і прийти в себе допомагає.

Терези

Особисте життя сьогодні Вас буде цікавити найменше. Що поробиш, іноді професійні проблеми або прохання друзів виходять на перший план. Але, незважаючи на те, що протягом дня ви втомитеся і, можливо, втратите гарний настрій, не забудьте хоча б один раз зателефонувати коханій людині. Цей знак уваги буде свідчити про ваші почуття.

Скорпіон

Чи вдасться підкорити ті вершини в особистому житті, які ви для себе намітили, залежить в першу чергу від вашої ж рішучості. Продумайте свої дії і дерзайте. Якщо в ваших очах не буде і тіні сумніву, то партнер без опору піддасться чарівності. Зірки пророкують вам сплеск романтики і ніжних почуттів, тому налаштуйте себе на ліричну хвилю.

Стрілець

У вас вже неабияк вичерпався внутрішній заряд на трудові звершення. Не чекайте заслужених вихідних, зробіть тайм - аут прямо зараз. Тим більше що близька людина вже давно відчуває почуття самотності і потай сподівається на те, що ви це все ж помітите. Киньте все і разом з партнером підіть в гості, в театр, на виставку – куди завгодно! Ви подаруєте велику радість рідній людині!

Козоріг

Думка вашої коханої людини, щодо того, що і як ви сьогодні робите, може бути дійсно цінним. Прислухайтеся до нього, зробіть все по його баченню ситуації, а пізніше яскраво висловіть свою подяку за допомогу. Інтимний вечір, смачна вечеря, новий телефон в подарунок або одні тільки приємні слова – вирішувати вам. Головне не забувати своїх героїв, точніше одного єдиного.

Водолій

Не чекайте сьогодні спокійного і тихого дня. З самого ранку Надія провести його так, як вам давно хотілося, випарується. Вам доведеться не тільки вирішувати раптово виниклі проблеми, але і брати активну участь в справах близької людини. Зірки радять все ж не відмовляти партнеру в допомозі і зробити для нього все, що потрібно. Проявіть сьогодні альтруїзм, і пізніше будете винагороджені.

Риби

Зірки попереджають, що вам не варто втрачати пильність. День може принести раптові неприємності. Чи впораєтеся ви з ними, залежить від того, наскільки швидко і правильно ви зумієте реагувати в критичній ситуації. Якщо все ж долають сумніви, обов'язково проконсультуйтеся з коханою людиною. Він добре знає вас, тому зуміє порадити щось слушне.