Овен

Непередбачені повороти долі в цей день змінять картину в ваших любовних відносинах. Можлива серйозна розмова, від якого буде залежати майбутнє вашої пари.

Телець

Додайте якомога більше барв у ваші почуття. Вдалим буде романтичний сюрприз для другої половинки або запрошення на побачення в ресторан.

Близнюки

На любовному фронті високий ризик помилки. Незручне слово, сказане в серцях, призведе до бурхливої сварки. Тому астрологи сьогодні рекомендують вам бути гранично обережними, або ж зовсім провести цей час порізно.


Рак

Відповідний день для завершення тривалих, болісних для обох відносин. Якщо ж у вас все добре, то проведіть разом час на природі, де-небудь в красивому місці. Не сидіть вдома, це принесе тільки нудьгу.


Лев

Любов-це в першу чергу про почуття, але саме сьогодні астрологи радять вам думати більше головою, ніж серцем. Перебуваючи у владі емоцій, і ви, і друга половинка можете накоїти дурниць.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Діва

Відмінний день, щоб зустрітися наживо з людиною, з яким обмежувалися спілкуванням в мережі. Висока ймовірність, що ви сподобаєтеся один одному і у вас складеться міцна і надійна пара з часом.

Терези

Піддайтеся почуттям, експериментуйте в ліжку, візьміть вихідний на роботі, щоб провести час удвох. Зірки підказують вам, щоб в цей день ви безроздільно належали тільки один одному. І нехай весь світ почекає!


Скорпіон

Висока ймовірність страждань від нерозділених почуттів. Відволіктися допоможуть посиденьки з друзями, Шопінг, заняття спортом або необтяжливе побачення з іншою привабливою особою.

Стрілець

Девіз сьогоднішнього дня для відносин-чесність і відвертість. Поговоріть з партнером про те, що Вас турбує. Висока ймовірність емоційного відгуку і того, що у вас впаде камінь з душі.

Козоріг

Астрологи пророкують вам яскравий, але швидкоплинний роман. Не покладайте на нього занадто великі надії, насолоджуйтеся тим, що є "тут і зараз".


Водолій

Зірки обіцяють невеликий шторм, який стане випробуванням для вашого любовного човна. Найміцніші пари залишаться разом. Люди, які один одному не підходять, розійдуться.


Риб

Сьогодні у вас відмінні шанси на знайомство з другою половинкою. Не сидіть вдома, вирушайте на прогулянку, виставку або дружні посиденьки — і доля не обійде вас стороною.