Овен

Можливий цікавий флірт або навіть роман з людиною набагато старше або молодше вас. Сімейним парам краще провести день порізно, щоб не посваритися.

Телець

Для поліпшення "погоди в домі" і внесення свіжого струменя в відносини, вирушайте в спонтанне спільне подорож, навіть якщо недалеко. Намагайтеся провести час безтурботно і весело, як в ранній юності.

Близнюки

На горизонті може з'явитися дратівливий, успішний і привабливий чоловік, якого ви сприймете як суперника на особистому фронті. Якщо це сталося, розкажіть половинці про свої переживання. Можливо, все не так драматично.

Рак

У самотніх раків з'явиться шанс зустріти любов всього життя. Сімейним представникам знака зірки обіцяють мир і спокій. Ви відчуєте прилив подяки партнеру-не тримайте його в собі. Ніжні обійми і слова вдячності зроблять атмосферу у вашому союзі тепліше.

Лев

Скандали, інтриги, драми, підозри і міні-розслідування — цей день точно не дасть вашій парі нудьгувати. Все це, з високою ймовірністю, закінчиться бурхливим примирливим інтимом — одним словом, класика жанру. Вам пошарпають нерви і потім спопелять в полум'ї пристрасті, але ви ж це так любите. Самотні Леви, на вашому шляху може зустрітися фатальний Чоловік (або фатальна жінка), так що будьте обережні.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Діва

Діви, відмінний день для прояснення проблемних моментів і підняття "підводних каменів" з дна ваших відносин на поверхню. Поговоривши з половинкою по душах, ви обидва прийдете до правильного рішення.

Терези

У вас з'явиться спокуса знати про свого партнера все, кожну вільну хвилинку проводити поруч з ним, образно кажучи, залізти до нього під шкіру. Не перестарайтеся, ніхто не любить настирливість. "Перегнувши палицю", ви, можливо, змусите партнера бігти від вас, виблискуючи п'ятами.

Скорпіон

Намагайтеся зберегти інтимність ваших відносин, ваш світ-тільки для двох. Не діліться з оточуючими ні солодкими моментами, ні поразками-нема чого виносити з хати що квіти, що сміття. Пам'ятайте, що щиро порадіти за вас можуть дуже небагато, а позлорадствовать кожен радий.

Стрілець

Стрільців може наздогнати "зоряна хвороба" від того, як сильно їх звеличує партнер. Пам'ятайте, що будь-яке ставлення повернеться до вас бумерангом. Будьте чесні і уважні з коханими.

Козоріг

Чи не занадто холодно ви ставитеся до людини, яка поруч? Навіть якщо його почуття до вас не взаємні, спробуйте бути трохи добрішими — і ви побачите, як вдячність перетворить його на очах. Несприятливий день для сімейних відносин, можливі сварки і зради.

Водолій

Водолії, ви багато працювали над відносинами в парі, і сьогодні нарешті стане помітний результат. Тепла сім'я, затишний будинок, любляча друга половинка або ж щасливий до неможливості романтичний день чекають вас сьогодні, адже будь-яка праця повинна бути винагороджений.

Риби

Риби, сьогодні ви занадто емоційні, тому постарайтеся відкласти всі серйозні і вирішальні розмови. Якщо є можливість, проведіть цей день порізно з коханою людиною, щоб не наробити поспішних висновків, а відповідно, не зіпсувати відносини остаточно. Постарайтеся бути якомога більш розважливими і обережними у всьому.