Овен

Овни, які давно перебувають у стосунках, можуть занудьгувати. Освіжити союз допоможе спільна поїздка на кілька днів в інше місто або країну. Якщо такої можливості немає, виберіться хоча б на один день удвох на природу або в хороший ресторан.

Бик

День рішучості в любовній сфері. Самотні зважаться на активний пошук, закохані зізнаються в своїх почуттях, втомлені — розлучаться, відчайдушні — запропонують відносини. Головне не бійтеся своїх почуттів і рухайтеся за покликом свого серця.

Близнюки

Високий ризик потрапити в любовний трикутник, не встоявши перед чарами забороненої любові. Вир, куди ви можете кинутися, виглядає спокусливо. Але якщо у вас є шлюб, або просто міцні відносини, подумайте-чи варта гра свічок? Швидкоплинне захоплення може коштувати міцного союзу. Тут вже кому що до душі.

Рак

Невизначеність на особистому фронті валить раків в тривогу. Вирішіть нарешті, з ким ви хочете бути і як вам завгодно будувати своє життя. Ви дали багато помилкових надій оточуючим вас шанувальникам просто заради того, щоб відчувати себе потрібним? "Зав'язуйте" з цим, чесність завжди краще. Стрибок з вишки в невідому Вам водойму-ось, на що це буде схоже, але все ж, наважуйтеся. Плисти ви будете не на самоті.

Лев

У любовних відносинах варто віддати ініціативу партнеру, а самому в цей день розслабитися і "плисти за течією". Буде здорово, якщо в цей день ви будете потурати примхам другої половинки і виконувати бажання. Кохана людина в гарному настрої у відповідь зробить все, щоб порадувати вас.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Діва

Ваші відносини можуть дати тріщину через злих язиків. Згуртуйтеся проти пліткарів, нехай бризкають отрутою куди-небудь в сторону. У цей день як ніколи важливо довіряти один одному і обговорювати все, що вам один про одного говорять. Не дозволяйте любителям почухати мови зруйнувати ваш союз-разом ви сильніше. Побутові справи сьогодні слід робити теж разом, так легше і веселіше.

Терези

Сьогодні вашій коханій людині захочеться сказати вам щось дуже приємне, чого вона вам ніколи раніше не говорила. Поставтеся до цього з повагою і розумінням, оцініть ці старання і бажання доставити вам духовне задоволення. Тоді вона буде згодом намагатися доставляти його вам частіше.

Скорпіон

Вас чекає бурхливий романтичний вечір. Ви будете у відмінній формі, що і зможете продемонструвати другій половинці. Божевільна пристрасть, що летить на всі боки одяг, божевільні експерименти в ліжку, і не виключено, що заздрість сусідів, які все почують і будуть стукати вам в стінку. Але, захоплені один одним, ви нічого не помітите. Стережіться тільки травм - в пориві близькості не забувайте про техніку безпеки.

Стрілець

Вам необхідно вибрати, яку половину неділі ви присвятите обранцеві. Цілий день сидіти, взявшись за ручки, ви все одно не зможете. Але хоча б кілька годин побути удвох вам буде корисно.

Козоріг

Вам доведеться зіткнутися з чиїмись нервами. Або другої половинки, або її рідних, словом, когось близького вам, того, кого не можна просто так проігнорувати. Покличте на допомогу свою тактовність і заспокойте істерику у цієї особистості.

Водолій

Тінь сумнівів накриє вас в цей день: чи так добре ставиться до вас партнер, а його рідні, а його друзі? Женіть ці нікчемні думки геть, інакше і себе понівечите, і настрій всім навколо зіпсуєте. Сьогодні вам здасться, що ваша кохана людина дуже залежить від вас і без вас не здатний на яке б то не було рішучу дію. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб позбавити його від цієї залежності і вселити йому почуття власної значущості.

Риби

Мирний плин вашого особистого життя сьогодні може бути порушено-вам завадить щось абсолютно несподіване. Подія ця, однак, може обернутися вам на користь, зблизивши вас з тим, хто буде при цьому присутній. Спробуйте зацікавити другу половинку своєю творчістю. У цей день у вас багато буде добре виходити-чому б не створити що-небудь разом.