Не кожен може почувати себе впевнено у соціумі. Комплекси родом з дитинства, нав’язані суспільством норми і рамки - це все заважає багатьом людям. Однак існують деякі способи, як позбутись усіх комплексів і відчувати себе королем чи королевою життя.

Читайте Знай в Google News!

5 прийомів, які дуже швидко зроблять вас впевненою в очах оточуючих:

1. Стеж за поставою
Упевнена жінка тримає плечі відведеними назад і опущеними вниз, це поза гідна королеви. Вона завжди говорить, що жінка з рівною спиною відчуває себе впевнено і на своїх тендітних, але рівних плечах може вивезти будь-яке завдання.

2. Тримай підборіддя паралельно підлозі
Така поза властива тільки впевненим у собі, тому що дозволяє спілкуватися з будь-яким, навіть найскладнішими для вас, на рівних. Співрозмовник, дивлячись на жінку, яка тримає підборіддя паралельно підлозі, отримай сигнал, що вона не боїться, що вона впевнена і у нього не вийде її придушити, образити або принизити.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

3. Руки відкриті
Це відомий невербальний прийом - відкриті, чи не схрещені руки - сигнал впевненості і готовність до діалогу. Люди таку позу зчитують несвідомо і з більшою легкістю і задоволенням йдуть на контакт з людиною, що знаходиться у відкритому положенні.

4. Легка посмішка Джоконди
Недарма туристи готові годинами дивитися на картину із зображенням Джоконди, її посмішка несе в собі не тільки загадку, а й тяжіння, впевненість і спокій. Спробуйте приміряти легку посмішку, і ви відразу помітите, що люди самі будуть легше з вами йти на контакт, менше агресії на вашу адресу.

5. Відсутність суєти і дрібних рухів
Спокій - це головна ознака впевненості. Згадайте всіх авторитетних, високопрофесійних людей, з якими ви спілкувалися в життя. Вони всі спокійні, їх рухи плавні і впевнені, мова спокійна, без слів паразитів, вони нікуди не поспішають, тому що впевнені в своїх діях і думках. Переймайте їх повадки, уникайте зайвої суєти.

Калістеніка: вправи, м'язи, підтягування, ATMO.BY

Вправи:
Як заспокоїтися за 5 хвилин
Сконцентруйтеся на диханні. 4 легких вдиху на рахунок 4, потім ще більш повільний видих на рахунок 6.
Ця вправа допоможе привести себе в порядок в будь-якій ситуації, повторювати 5 разів.

Талісман «Впевненості»
Виберете приємний для вас маленький предмет, це може бути намистина. Затисніть талісман в руці, сконцентруйтеся на ньому і згадайте моменти з життя, коли ви були дуже впевнені в собі. Сконцентруйтеся на своїх спогадах і «перенесіть» їх в талісман.
Такий талісман тримайте при собі і щоразу, як будете відчувати себе невпевнено крутите його в руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дочка Потапа показала результати схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Тіна Канделакі опублікувала інструкцію для ідеальної фігури.

Також, "Знай.uа" писав, що Поліна Гагаріна розповіла секрети схуднення після пологів.