Досить неприємна історія сталася з молодятами Валею і Денисом. Весілля та подальше спільне життя пари не відбулася через дурну випадковість. Про це повідомляють ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Весілля, pxhere

Так, Денис є досить ревнивим і запальним юнаком. На весіллі хлопець звернув увагу на те, що його батько приділяє увагу його нареченій значно більше, ніж своїй дружині. Він цілував Валі руку, шепотів на вухо анекдоти і постійно крутився біля нареченої. Денису не сподобалася така особлива увага батька до своєї коханої, і він сказав Валі, щоб вона вела себе скромніше. Наречена ж не звернула увагу на слова Дениса та коли свекор запросив її пройти з ним у кімнату на верхньому поверсі, вона погодилася.

Один з дітей на весіллі, хлопчик Альоша, побачив, що Валя та її свекор йдуть удвох до кімнати. Він одразу ж побіг до нареченого все доповідати.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Розлютований Денис вирішив помститися своїй обраниці за невірність — він підійшов до матері Валі та запропонував усамітнитися, на що самотня жінка тут же погодилася.

Весілля, pxhere

У результаті з'ясувалося, що крім Валі та свекра в кімнаті була ще й сестра Дениса, всі разом вони готували для нього подарунок. А ось Денис дійсно переспав зі своєю тещею, про що дізналися того ж вечора. Таємниця розкрилася завдяки тому ж хлопчикові, який покликав гостей до кімнати, де був Денис і мати Валі.

Молодята подали на розлучення в той же день, а мати Валі все ще не розуміє, як змогла так просто зрадити рідну доньку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Кирилівці дівчина знайшла спосіб, як вийти заміж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", весільну сукню нареченої висміяли через безглузду деталь на спідниці.

Також "Знай.ua" писав, що у Тернополі молодята зареєстрували не тільки шлюб, але й рекорд.