Кохання — непередбачуване почуття. Воно то світле і ніжне, то пристрасне, то дарує крила, то розбиває серце. Що радять астрологи в такій делікатній сфері, як стосунки, всім знакам Зодіаку, 27 липня? Давайте дізнаємося разом. Хто зі знаків зодіаку повинен стати справжнім дипломатом, кого можуть захопити суперечки з батьками другої половинки, а хто ризикує по дурості зіпсувати відносини, читайте нижче.

Овен

Кохана людина сама віддасться вам у владу і буде потурати всім примхам. Постарайтеся не опуститися до рівня тирана.

Телець

Якщо помітите роздратування другої половинки, спробуйте поглянути на себе критично — можливо, ви дійсно робите щось не так.

Близнюки

Щастя любить тишу. Не діліться з сторонніми таємницями своїх стосунків. Все може зіпсувати саме довгий язик. Краще використовуйте його для того, щоб цілуватися.

Рак

Робочі питання готують вам лідерство, а ось в любові, навпаки, доведеться поступитися своєму партнеру і бути м'якше. Залиште все, як є, щоб навантаження на ваші душевні сили залишалася збалансованою.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Лев

Якщо послухаєте в цей день другу половинку, можете круто змінити своє життя. Подумайте відразу, чи готові ви до цього, щоб потім нікого не звинувачувати.

Діва

Ви є головним оплотом спокою у ваших стосунках. Але саме в цей понеділок ваше амплуа може похитнутися. Не дозволяйте цьому статися.

Терези

Попросіть обранця вам допомогти. Навіть якщо не особливо потребуєте підтримки, подібне прохання допоможе вам вступити в новий етап стосунків.

Скорпіон

Вірогідні сварки з батьками другої половинки. Єдиний вихід - мовчати і погоджуватися.

Стрілець

Ви можете допустити якусь серйозну помилку. Швидше за все, це буде ніяково сказана фраза. З-за цього можуть початися проблеми у відносинах. Слідкуйте за своєю мовою.

Козеріг

Якщо ви хочете безболісно завершити відносини, це буде самий підходящий день. А ось заводити нові в цей понеділок не варто.

Водолій

Визнання в любові у цей день може коштувати вам дорого. Найменше зло - вам відмовлять у взаємних почуттях. Відкладіть одкровення на інший день.

Риби

Партнер може вас розчарувати. Головне - підключіть всю вашу хвалену дипломатію і тільки тоді повідомте йому про свою думку.