Вони такі різні: малесенькі та великі, з документами та родослівною або ж звичайні безпорідні, ледарі та гіперактивні. У них є свої улюблені іграшки, які у 99 випадках ваші улюблені речі, а також звички та їжа. Звичайно ж, мова йде про домашніх улюбленців. Не важливо, кого саме ви обрали собі в товариші, кота чи собаку, можете бути впевнені, що з ними життя набагато веселіше.

Саме це і доводить молодий чоловік, який поширив відео зі своїм собакою на якому він пропонує своєму улюбленцю незвичні ласощі.

Що ж відбувається з улюбленим хвостатим, коли ми пригощаємо його незвичною їжею, ось як, наприклад, солоний огірочок? Дати відповідь на це запитання вирішив юнак та охоче поділився результатами свого експерименту в соціальних мережах. Реакція собаки просто безцінна.

Навряд чи ми ще десь зможемо побачити такий миттєвий перехід, від шаленої зацікавленості до цілковитої відрази.

На відео видно, як чоловік дістає шматочок орігка та дає його на дигустацію своєму собаці. Пес в свою чергу спіймав «смаколик», щоб насолодитись та як тільки той опинився в нього в роті, швиденько передумав.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Домашні улюбленці підкорили серця людей по всьому світі, тож не дивно, що більшість смішних та милих відео в Інтернеті саме з ними.

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну До чого сняться кошенята або кошеня? Що віщує такий сон? Дізнайтесь найточніші тлумачення своїх сновидінь за найавторитетнішими сонниками

Як повідомляв портал Знай.uа, Не гладь — бісиш: вчені пояснили, чому у занадто лагідних господарів стресують котики Кота цілком реально "залюбити". Коти – одні з найпоширеніших домашніх тварин. Ми обожнюємо цих пухнастиків, кому ж не сподобається м'яка або гладенька шерсть і великі очі, які пронизливо дивиться на господаря?

Також Знай.ua писав, що Съемки продолжения сериала "Пес" - кинолог о том, как из щенка воспитать кинозвезду Главный лохматый герой сериала по кличке Мухтар готовит себе достойную замену