Не рідко під час сексу або після нього жінки люблять трохи прикрасити свою думку, щоб потішити чоловіка. Однак, не тільки представники прекрасної статі можуть вдаватися до такого "трюку". Подібне відбувається чи то заради якоїсь власної вигоди, чи то заради того, щоб просто підняти настрій і самооцінку своєму партнерові. Але, про що ж брешуть чоловіки в сексі, пише Telegra.

Пара, pxhere

Ти краще всіх робиш мінет

Як правило, будь-який чоловік скаже такі слова жінці, яка робить йому мінет. І чим частіше робить, тим більше похвал буде, але насправді, зовсім необов'язково вона буде дійсно кращою з усіх. Якщо жінка може довести його до оргазму таким способом, він буде задоволений, навіть якщо ваші вміння не на висоті, але в той же час чоловік ніколи не зізнається в тому, що був хтось краще.

Не можу займатися сексом в презервативі

На цю фразу "вестися" точно не варто. Презерватив ніяк не може заважати чоловікові досягти оргазму. Звичайно, багато представників сильної статі не люблять секс в презервативі, кажучи про те, що він знижує чутливість. Однак, знизиться зовсім вже катастрофічно вона не може. Якщо партнер дорогий жінці, рекомендується ставити ультиматум: або презерватив, або довідка від лікаря.

До тебе я завжди оберігався

Дає привід задуматися і той факт, що чоловік нібито раніше з усіма своїми партнерами оберігався, а цього разу він раптом вирішив не використовувати контрацептиви. У цьому разі слід також попросити скористатися презервативом (раз вже він завжди до цього оберігався) або попросити довідку. Також можна налякати, сказавши, що давно не била у лікаря.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Пара, pxhere

У мене такого ще ніколи не було

Якщо секс з самого початку не задався, не варто акцентувати на цьому увагу. Цілком зрозуміло, що чоловік буде відчувати себе незручно, йому буде соромно, він буде дуже переживати з цього приводу. Рекомендується спустити все на гальма, щоб не принизити чоловіка ще більше, особливо, якщо це вже не перший секс з цим партнером і до цього все було добре.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що фахівці попереджають про головні симптоми кризи у стосунках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів зібрали 9 дивовижних фактів про інтимну близькість.

Також "Знай.ua" писав, які невдалі помилки під час сексу можуть призвести до втрати партнера.