Йде літо 2020 року, повним ходом. У світі триває пандемія коронавірусної інфекції, багато держав світу поетапно виходять з режиму жорсткого карантину. А як ми знаємо, карантин передбачав самоізоляцію. Чого тільки не відбувалося з людьми, замкнутими в своїх домівках. Страх і біль, швидше за все, вже в минулому — необхідно наново збирати життя.

Однією з приємних сторін самоізоляції можна було назвати перебування статевозрілих партнерів довгий час на одній території, це дало деяким людям шанс трохи краще вивчити свою другу половинку, спробувати щось "нове".

Секс, фото з вільних джерел

Саме тому ми зібрали для наших читачів 9 дивовижних фактів про інтимну близькість. Про це пише Telegram-канал "Інтим факти".

1. У дев'ятнадцятому столітті в Нью-Йорку існували гіди-путівники у публічних будинках або будинках терпимості.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

2. Дослідження показали, що ті, хто займається любов'ю два і більше рази на тиждень, мають на 30 відсотків більше у своїй крові такої речовини як імуноглобулін, що зміцнює імунітет.

3. Незвичайний спосіб для збору пожертв обрали для себе співробітники нью-йоркської бібліотеки, продаючи свої фотографії, де зображені вони напівголі, прикриваючись лише книгами.

4. Згідно з опитуванням, під час останнього заняття сексом 31 відсоток жінок, які мають стосунки з чоловіком, не зазнали оргазму, а серед жінок, що мають лесбійські стосунки, ця цифра дорівнює 24%.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

5. За результатами досліджень, кількість випадків зґвалтування за останні чверть століття зменшилася на 85 відсотків, завдяки широкій доступності до порнографічних ресурсів, у тому числі і в глобальній мережі інтернет.

6. У племенах, які населяють північну Америку до індіанців нетрадиційної орієнтації, ставилися з повагою, так як вважали цей факт нез'ясовним і незвичайним.

7. Як показали опитування, жіноча половина людства фантазує під час заняття сексу частіше, ніж чоловіки, і цьому є пояснення: у прекрасної половини кількість сексуальних фантазій просто пропорційна рівню сексуального задоволення.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

8. Як підрахували вчені, середня швидкість сім'явивергання у чоловіків складає близько 44 кілометри на годину.

9. Під час Другої світової війни військовослужбовці, деяких держав використовували презервативи для захисту своєї зброї від води – під час переходу через водойми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі схопили сивого збоченця - "Хотів навчити дівчаток всьому".

Як повідомляв Знай.uа дружина Морозюка розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Знай.uа писав, гази, балакуча піхва та "червона армія" - найнезручніші моменти, які можуть статися під час сексу.