Як відомо, під час інтимної близькості не рідко виникають курйозні випадки, через які стає соромно, а еротичний настрій сходить нанівець. Також після незручного моменту під час сексу можна втратити свого партнера та порвати любовні відносини раз і назавжди. Пропонуємо читачам ознайомитися зі списком найбільш незручних моментів, які можуть статися під час близькості, пише Telegra.

Пара, pxhere

Чуже ім'я

Називати свого партнера чужим ім'ям настільки ніяково, що краще відразу провалитися крізь землю. І зовсім не важливо, чи то з необережності, чи виною всьому короткочасна пам'ять. Навіть миле прізвисько ("слоник" на адресу худої людини) може зіпсувати еротичний настрій.

Гази

Пускання газів є одним з найбільших табу поведінки. Але коли тіло максимально розслабляється, з кишечника несподівано може вирватися "сюрприз". Якщо це сталося під час сексу, то варто спробувати перевести все на жарт, проте партнер без почуття гумору може "включити" гидливість і навіть засудити, а про еротичний настрій і зовсім можна забути.

Піхва, яка говорить

Піхва теж здатна видавати звуки, що нагадують вихід газів з кишечника. Вони виникають, коли разом з членом всередину потрапляє повітря. При витаскуванні статевого органу бульбашки повітря вириваються назовні з неприємним звуковим супроводом.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Неждані гості

Під час сексу в громадських місцях або за відкритими дверима поруч може з'явитися мимовільний порушник інтимної близькості. Бути застуканим неприємно при будь-яких обставин і в гіршому випадку може "вилізти боком".

Пара, pxhere

Кров

У тому випадку, якщо чоловік обізнаний про менструації та свідомо вирішується на секс, то все гаразд. Проте, коли "червона армія" вперше проявляється в ході сексу, ситуація виглядає інакше. Це може швидко привести до збентеження, тому що не кожен є прихильником додаткового змащення та його унікального запаху.

Брудна розмова

Брудна розмова може розпалити пристрасть або призвести до абсолютно протилежного результату. На жаль, ймовірність того, що партнера збудять дивні метафори, дуже мала. Тому рекомендується стежити за грою слів.

Вже все?

Напевно, це саме огидне питання, яке тільки можна задати під час статевого акту. Ще гірше, коли ти чуєш відповідь "так". Жоден чоловік не хотів би опинитися в такій ситуації, так як неконтрольоване сім'явиверження свідчить про недосвідченість. Але ще гірше переживають цей момент жінки, що виявилися незадоволені.

Пара, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як скрасити вечір після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фахівці попередили про головні симптоми кризи у стосунках.

Також "Знай.ua" писав, які помилкові судження про секс можуть зіпсувати стосунки.