Якщо любиш людину — ні за що не поставиш її перед таким жорстоким вибором, як “або я, або твоя собака”. Вчинити так — значить наступити брудною підошвою на почуття ближнього. Один безпринципний бізнесмен в Індії вважав, що гроші вирішують все. У нього була прекрасна наречена по імені Карішма Валія.

Згідно з індійською традицією, батьки знайшли дочці жениха. Пара сподобалася один одному, тому не було особливих проблем в тому, щоб вийти заміж за незнайомця. Це всього лише звичаї. Але підприємець поставив Каришмі умову — вона повинна була позбутися улюбленої собаки Люсі.

Карішма опинилася перед непростим вибором — з одного боку повага батьків, традиції сім'ї і життя в достатку, а з іншого — руденька Люсі, яку дівчина підібрала смішним беззахисним цуценям.
Наречена вирішила відмовитися від весілля, і підкупити її було неможливо нічим. Навіть багатство чоловіка виявилося їй байдуже, оскільки Карішма звикла забезпечувати себе (і свою собаку, до речі), сама.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Карішма також розповіла, що ще при першому знайомстві з майбутнім чоловіком зрозуміла, що він достатньо зарозуміла людина, що виявилося неприйнятним для дівчини.

Користувачі мережі інтернет стали на бік Карішми. Люди писали про те, що ніхто не може поставити ультиматум з вибором між коханою людиною і твариною — це не по-людськи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кішки можуть спілкуватися з людьми унікальним способом: про таке ви навіть не здогадувалися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кішка не дарма спить біля ваших ніг, 2 головні причини і секретна прикмета.