Іспанські ЗМІ повідомляють, що починаючи з перших чисел травня 2020 року стартувала так звана "нульова фаза" урядового плану щодо поступового скасування карантину, введеного через пандемію коронавірусу. По всій країні дозволяється відкривати невеликі магазини, а також перукарні за попередньою домовленістю.

Однак до цього, вулиці міст були порожніми і один креативний фермер скористався такою можливістю, щоб перегнати велике стадо овець. Цю дивовижну картину вдалося зняти на камеру очевидцям, які сиділи вдома на карантині. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу 2ch/Двач.

"В Іспанії фермер вирішив скористатися карантином і вигуляти своїх овечок просто в місто. Коли кілька днів не виходив на вулицю і здається, що все якось змінилося." - підписали публікацію в Telegram-каналу 2ch/Двач.

Варто нагадати нашим читачам, що італійці повернулися на вулиці, оскільки країна зняла самий тривалий карантин в Європі і вступила у "другий етап" кризи коронавірусу. У Венеції, де порожні вулиці і провулки були раннім символом європейської кризи, сьогодні на площі Святого Марка знову зібралися люди, так як на площі зібралися місцеві торговці. Поїзди і платформи знову були зайняті до Мілану, і очікується, що більше чотирьох мільйонів людей повернуться на роботу на фабрики та будівельні майданчики, в той час як інші зможуть тренуватися в парках і відвідувати родичів вперше за кілька тижнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Показати ще

Нагадаємо, від Іспанії до Польщі — топ країн, яким вдалося скасувати карантин швидко і вдало.

Як повідомляв Знай.uа світло в кінці карантину — як виходять з обмежень країни Європи.

Знай.uа писав, авіаперельоти під час карантину: чи можна літати і як повернути квитки.