Як відомо, в Україні уряд починаючи з 12 березня 2020 року впровадив тотальний карантин через пандемію коронавірусної інфекції. Мільйони українців залишилися без роботи і грошей, томно чекаючи на поліпшення епідеміологічної ситуації в країні сидячи вдома. Однак, незважаючи на великий список з заборон, є заклади, які продовжують працювати. У мережі з'явилася інформація, що бар "Mixtura" попався на розсилці запрошень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Скріншот Telegram-каналу "Чорний список"

""Нам можна". Поки сотні тисяч людей дотримуються карантинних вимог, сидять без роботи і знаходять способи розвивати свій бізнес віддалено, хтось вважає, що він "рівніший за інших". Так, бар #Mixtura приймає відвідувачів і адміністрацію, мабуть, нічого не бентежить.", - пишуть у Telegram-каналі "Чорний список".

Варто нагадати нашим читачам, що скандал навколо елітного ресторану нардепа Миколи Тищенка в центрі Києва, який нібито працює під час карантину, обростає новими подіями. Так, відомий український "радикал" Олег Ляшко вирішив власноруч "замурувати" двері закладу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Фермери не можуть продати за 3 копійки огірки і не можуть прогодувати свою сім'ю, а ці жирують, так як тримають всіх українців за лохів. Вони думають, що їм можна. Всі повинні сидіти на карантині, голодувати, тому що немає у людей грошей, а вони собі ресторани гламурні дорогі відкривають і жирують. Тому карантин, так карантин. Для всіх ", - розповів журналістам Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні масово скоротять лікарів, У МОЗ відповіли на наболілі питання медреформи.

Як повідомляв Знай.uа суворі обмеження і вхід по одному, Ляшко назвав головні умови відкриття ринків.

Знай.uа писав, пандемія поставила під загрозу проведення Олімпіади навіть у 2021 - "Ігри буде скасовано".