Спалах смертельно небезпечного коронавірусу covid-19 почав стихати тільки в Китаї, а от у всьому світі число інфікованих продовжує зростати. Одна з найжахливіших ситуацій в Італії. Відомо, що італійська Рада міністрів вже затвердила штрафи від 400 до 3 тисяч євро для громадян, які не дотримуються заходів по боротьбі проти коронавірусу, а саме — режим обмеження на пересування.

Однак, для завзятих собачників це не проблема. У мережі з'явилися кадри, на яких відображено, як господарі креативно підійшли до процесу вигулювання собак. Люди не особливо утруднюються і ті, хто живе в багатоквартирних будинках просто спускають хвостатих на повідку через балкон чи вікно. Ось такі справи навіть вдалося зняти на італійській Сицилії. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Klymenko Time".

"Підписники з Сицилії надіслали відео того, як італійці вигулюють собак в умовах карантину. Залишається радіти за чотириногих, що їх господарі живуть не на 10 поверсі.", - пишуть автори публікації.

Всі ці відео нагадують, що життя навіть у карантинному режимі не зупиняється. Проте Італія займає друге місце після Китаю за кількістю випадків коронавірусу. Цю інфекцію виявили у 69 тисяч осіб на території країни. За кількістю померлих Італія на першому місці: там померли більше 6,8 тисяч пацієнтів з коронавірусом. Одужали 8,3 тисяч осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, на Філарета подали до суду через одностатеві шлюби — у всьому винен коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус змусив депутатів відмовитися від краваток і костюмів – в Раді новий дрес-код.

Знай.uа писав, як уберегти дитину від коронавірусу і захистити нерви батьків.