Як оплатити комуналку не виходячи з дому

Українська столиця переходить на більш жорсткі правила карантину. Паніка через коронавіруса продовжує зріти, однак побутові та соціальні питання нікуди не зникли. Деякі сервіси адаптують свою роботу під безконтактний і дистанційний режим.

оплата комунальних послуг, скріншот з відео

Так, в мережі з'явилася інформація, що "Центр комунального сервісу" (ЦКШ) визначився із двома способами онлайн-оплати за спожиті комунальні послуги, які допоможуть оплатити комуналку не виходячи з дому. Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань.

Одностатеві шлюби є причиною виникнення коронавіруса в світі

Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет заявив, що справжньою причиною виникнення коронавірус у світі є одностатеві шлюби.

"Причина коронавірус - це гріховність людства. Відкрито не захищають добро, а захищають зло. Зло поширюється. Я маю на увазі, насамперед, одностатеві шлюби. Це причина коронавіруса і не тільки це. Дітей навчають вибирати собі стать. Хіба це добро ?! Це зло. За це зло Бог спалив Содом і Гоморру. І на цьому місці донині розташоване Мертве море", - сказав він.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Число інфікованих COVID-19 в Україні перевищила позначку в 70 осіб

За добу 22 березня в Україні зафіксували 16 нових випадків зараження коронавірусом. Тепер загальна кількість інфікованих становить 63 людини. Про це повідомляє Hromadske.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Видання посилається на главу Центру громадського здоров'я Ігоря Кузіна. Він також розповів, що крім 63 підтверджених випадків, підозра на коронавірус є у 645 людей. Також за його словами, за 22 березня медики отримали 114 підозр на страшну інфекцію, з них 22 пацієнта у важкому стані.

У МОЗ України розповіли, як будуть перевіряти на коронавірус

Міністерство охорони здоров'я України зробило офіційне оголошення про те, що в Україну 22 березня літаком прибуде партія тестів для визначення коронавирусной інфекції COVID-19. Про це повідомляється на офіційному сайті Моз, так і на сторінці відомства в Facebook.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Наголошується, що будуть доставлені обидва види тестів: тести для ПЛР (золотий стандарт діагностики) і тести експрес-діагностики.

У відомстві наголосили на тому, що експрес-тести будуть використовуватися лікарями закладів охорони здоров'я дл "санітарної сортування". Необхідно буде провести два тести - на грип і коронавірус. Такі заходи необхідні для того, щоб лікарі визначили, який алгоритм застосовувати для лікування хворих.

Прем'єр Шмигаль зробив термінове заяву за пандемії

Премьер-міністр України Денис Шмигаль виступив із заявою щодо епідемії коронавірус COVID-19 в Україні. Глава уряду попросив українців дотримуватися карантин і пообіцяв, що кабмін зробить все можливе, щоб захистити українську економіку.

Шмигаль пояснив, що відмова від повсякденних звичок є необхідною умовою боротьби з пандемією. В тому числі прем'єр-міністр звернувся до бізнесу з вимогою згорнути діяльність, яка не є необхідною для забезпечення існування населених пунктів.