Для багатьох знаків Зодіаку 2020 рік виявиться вдалим, і цим щасливчикам можна спокійно видихнути. Зірки зійшлися на небі так, що в 2020 році розслаблення і хвилі задоволення летітимуть на землю з неймовірною швидкістю.

У новому році цим п'яти знакам Зодіаку буде набагато легше знайти щастя і сенс життя, а також реалізувати себе. Астрологи склали нову зоряну карту на 2020 рік:

Знак Зодіаку Лев

Лев

Незалежно від того, чи посміхається удача вам чи ні, ви робите все можливе для того, щоб бути зіркою серед всіх інших знаків Зодіаку. Незважаючи на ситуацію, в якій ви опинилися, ви завжди намагаєтеся знайти спосіб опинитися в центрі уваги. Так буде і цьогоріч.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Стрілець

Стрілець

Вас, мабуть, можна назвати найавантюрнішим знаком зодіакального кола. Ви мислите нестандартно. Ви дуже креативні, і у вас багата уява. Ви не любите себе обмежувати в якому б то ні було плані. Ваша безстрашність допоможе вам вийти зі своєї зони комфорту і почати пошуки можливостей залишити свій слід в історії.

Діва

Діва

В 2019 вам не особливо й щастило, але не переймайтеся, адже в 2020 все змінитися на краще. Більш того, наступний рік буде одним з найкращих у вашому житті. Ви зможете реалізувати себе як в емоційному, так і фізичному плані, а також приділити час для того, щоб зміцнити стосунки з важливими для вас людьми.

Скорпіон

Скорпіон

Якщо ви вже довгий час знаходитеся у пошуках людини, з якою ви зможете побудувати міцні і стабільні стосунки, то радійте, адже 2020 – це ваш рік. Вам навіть не доведеться довго чекати. Більшість представників цього знаку Зодіаку зустрінуть своє кахання вже на початку року.

Риби, гороскоп

Риби

У 2020 році вам пощастить у коханні. Тим не менш, на відміну від Скорпіонів, вам доведеться трохи зачекати. Ви повинні вийти зі своєї зони комфорту. Любов з'явиться у вашому житті з нізвідки, тому сміливо йдіть на авантюри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любовний березень – три знаки Зодіаку, які зустрінуть свою другу половинку навесні.

Як повідомляв Знай.uа мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен — руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.

Знай.uа писав, значення цифр у нумерології і основні способи розрахунків.