Гороскоп на 18 лютого Овен

Перед тим, як купувати бажану річ, спробуйте зробити так, щоб не платити більше, ніж вона насправді коштує. Вас можуть обдурити.

Гороскоп на 18 лютого Телець

У вас просто прекрасні наміри, але зараз не дуже вдалий час. Краще відкладіть такі витівки хоча б на час. Але зовсім про них не забувайте.

Гороскоп на 18 лютого Близнюки

Майже все буде йти всупереч вашим очікуванням, про бажання ніхто навіть не заїкається. Не опускайте руки, така ситуація може скластися на краще.

Гороскоп на 18 лютого Рак

Сьогодні щось станеться, а вам потрібно бути в курсі, щоб не пошкодувати про упущену можливість. Перевіряйте телефон і пошту частіше.

Гороскоп на 18 лютого Лев

Зазвичай оточуючі занадто швидко оцінюють ваші дії, тому можете не орієнтуватися на їх судження. Головне, щоб ви були впевнені у своїх силах.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Гороскоп на 18 лютого Діва

Ви можете стати свідком чогось такого, що повністю переверне ваш світогляд. Кілька разів подумайте, перед тим, як комусь розповідати про це.

Гороскоп на лютий

Гороскоп на 18 лютого Терези

Ваше самопочуття буде залежати від настрою, а він – від оточуючих. Якщо вам хоч трохи не раді, йдіть, потім не позбудетеся від головного болю.

Гороскоп на 18 лютого Скорпіон

Цей день буде для вас дуже вдалим, хоча спочатку таким не здасться. Вам необхідно пояснити всі радощі оточуючим, поки вони не впали в депресію.

Гороскоп на 18 лютого Стрілець

Стрільці зможуть зробити невелике диво, якщо дуже сильно захочуть. От тільки якщо будете їм хвалитися, то дивом воно відразу перестане бути.

Гороскоп, фото: Pinterest

Гороскоп на 18 лютого Козеріг

День буде дуже веселий, але не для вас, а для оточуючих вас людей. Не натягуйте костюм клоуна, навіть образний, інакше потім не зможете зняти.

Гороскоп на 18 лютого Водолій

Ви можете захотіти задовольнити цікавість не дуже хорошим способом. А ви впевнені, що за вами самими зараз ніхто не підглядає?

Гороскоп на 18 лютого Риби

До вас будуть налаштовані настільки агресивно, що помітять будь-який невірний рух. Не вилазьте і будьте тихіше води. Може тоді пронесе.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, коронавірус не є єдиною загрозою. Лікарі розповіли про захворювання, яке буває у кожного третього в Україні.

Також Знай.uа писав, в Україні оприлюднили цифри статистики прокуратури, людей масово продають у рабство. За останні роки ці цифри зросли в рази.

Нагадаємо, Lifecell знову оскандалився, незадоволена клієнтка поскаржилася на оманливі тарифи, на що оператор мобільного зв'язку відповів шаблонним повідомленням.