Еротичний гороскоп на 18 лютого Овен

Не ведіть себе занадто відверто з партнером. І не розповідайте ніяких інтимних історій з життя. Він зрозуміє вас неправильно.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Телець

Сьогодні зірки захочуть звести вас з людиною, яка потім стане чудовим коханцем для вас. Але ви вирішуєте, коли почнуться інтимні відносини.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Близнюки

Якщо вам здається, що ваш партнер перетворюється в мямлю, то потрібно спочатку перевірити, може, він просто так вимагає вашої уваги, якої йому насправді бракує в ліжку.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Рак

У вашого партнера буде бажання набагато більше, ніж у вас. Або доведеться відмовлятися, або не зможете дати йому стільки, скільки він хоче.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 лютого Лев

Зірки радять вам послухати більше повільної музики. Вона навіть перед сексом допоможе вам налаштуватися. Тільки партнеру не вмикайте, засне.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Діва

У вас зовсім не буде проблем з інтуїцією, тому ви будете дуже точно вгадувати, хто на кого накинув оком, і чого від вас хоче ваш партнер.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Терези

У вас голова запаморочиться абсолютно від будь-якого красеня. Але є одна умова, він повинен бути трошки несповна розуму. Секс буде бурхливим, а відносини – складними.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 18 лютого Скорпіон

Ви зможете показати партнеру всі свої чари, навіть може покажете еротичний танець. Не турбуйтеся, кожне ваше старання окупиться з лишком.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Стрілець

Забудьте про всі правила пристойності, цілуйтеся в громадських місцях, довго не платіть за рахунком, тому що дивитеся в очі коханому, плюйте на сон сусідів і не стримуйтеся в сексі.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Козеріг

В цей день вам доведеться спочатку натиснути на партнера морально, щоб потім отримати від нього трохи фізичної близькості. По-іншому не вийде.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Водолій

Ви станете настільки товариськими, що будете зовсім нерозбірливими. Як би ваша друга половинка не почала ревнувати вас до всіх.

Еротичний гороскоп на 18 лютого Риби

Якщо ви бажали ночі кохання, то не їжте багато ввечері. Інакше гарненька вечеря принесе вам ще і міцний сон, замість ночі задоволень.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, коронавірус не є єдиною загрозою. Лікарі розповіли про захворювання, яке буває у кожного третього в Україні.

Також Знай.uа писав, в Україні оприлюднили цифри статистики прокуратури, людей масово продають у рабство. За останні роки ці цифри зросли в рази.

Нагадаємо, Lifecell знову оскандалився, незадоволена клієнтка поскаржилася на оманливі тарифи, на що оператор мобільного зв'язку відповів шаблонним повідомленням.