Блогерка Наталія Тейлор знайшла геніальний спосіб похвалитися відпочинком на Балі, не витративши ні копійки. Для цього дівчина скористалася магазином IKEA. І люди їй повірили. Для інфлюенсерів IKEA — ідеальне місце для розіграшу.

Наталія Тейлор, Instagram

Так, дівчина вирішила дізнатися, чи вийде у неї обдурити свою аудиторію знімком нібито з відпочинку на Балі. Для пранка Тейлор разом з фотографом вирушила до найближчого магазина IKEA та зробила кілька кадрів.

За її словами, вся принадність IKEA в тому, що меблі розставлені як у звичайній квартирі або готелі. Тому зробити вигляд, що вона перебуває в якомусь іншому місці, дуже легко. Також Наталія залишила підказки у вигляді цінників на меблях і речах.

Наталія Тейлор, Instagram

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Більш того, щоб її "відпочинок" виглядав максимально правдоподібно, дівчина для початку завантажила кілька історій в соціальній мережі Instagram із аеропорту та літака, які знайшла в інтернеті.

Блогерша запостила 7 лютого фотографії з хештегом #bali нібито з номера готелю.

Наталія Тейлор, Instagram

Попередньо дівчина розповідала своїм фанатам, що полетить відпочивати, не уточнюючи куди саме. В основному їй повірили і писали компліменти.

"Приголомшливо", "Наша балійська принцеса", "Цей макіяж. Це плаття. Все це. Всі розкішно", - відреагували користувачі.

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Проте деякі почали здогадуватися, що все це фейк.

"Це фейк, ці фотографії зроблені для відео!", "Чому перше фото виглядає так, як ніби його зробили в IKEA", - написали юзери.

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Через 3 дні Тейлор не стрималася і випустила спростування своєї подорожі. Її передплатники оцінили пранк і почали будувати здогади про сюжеті наступного розіграшу.

"В наступний раз ти вкрадеш цінники з магазину, поїдеш в Таїланд і підробиш відпочинок з IKEA", "Сюжетний поворот: вступна частина ролика, яку вона нібито знімала в своїй кімнаті, теж зроблена в IKEA", "Сюжетний поворот: IKEA, в якій вона знімала ролик, насправді перебувала в Індонезії", - прокоментували користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко показала гарний кадр з малюком, а в підписі до нього розповіла, чому відпочиває без чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Регіна Тодоренко продовжує викладати жаркі фото з казкового відпустки.

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко в День закоханих опублікувала сімейне фото, на якому з'явилася разом з чоловіком і сином.