Фахівці повідомляють чого очікувати усім знакам Зодіаку 19 січня. Будьте пильними та розпочинайте день з позитивного налаштування.

Овен

Овен

Завтра від непорозумінь з близькими Овна може врятувати тільки гранична щирість! Ніяких натяків, хитрощів і ігор – в неділю Овну варто або мовчати, або говорити те, що він дійсно думає. Однак в неділю Овен все одно не застрахований від помилок: їх можуть неправильно зрозуміти. Але тут вже нічого не поробиш.

Телець

Телець

Завтра Тельцю не варто боятися сказати родичам та друзям «ні». Або хоча б «я подумаю». Навіть якщо Телець зазвичай легко піддається на вмовляння в неділю ситуація може змусити його настояти на своєму. Щоб відмова не виглядав демонстративно, найкраще, що Телець може зробити, – це спокійно пояснити його причини. Якщо ця людина цінує його думку, то обов'язково зрозуміє і непорозумінь можна буде уникнути.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Близнюки

Близнюки

Завтра у Близнюків все може несподівано розладнатися, однак їм до снаги це подолати. Відчувши, що ситуація розвивається не так, як потрібно, Близнюкам взяти все у свої руки та трішки піднатужитися для вирішення складних ситуацій. Достатньо буде змінити зовсім трохи, щоб ситуація змінилася на краще.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Завтра у Рака є шанс дізнатися думку про себе. Це думка буде висловлено людиною зі сторони, можливо родичем або знайомим, а може бути, і зовсім стороннім особам. Раку в неділю не варто ображатися на те, що хтось проник у саму суть його проблем, навіть не будучи в них як слід присвячений. Як кажуть, вустами немовляти глаголить істина!

Лев

Знак Зодіаку Лев

Завтра у Лева буде можливість подивитися на когось із давніх знайомих новими очима. Якісь події або слова, а може бути посмішка або погляд, в неділю змусять серце Лева забитися сильніше. Однак перш ніж кидатися у вир кохання з головою, необхідно чітко усвідомлювати можливі наслідки. Мінус романтичної зв'язку між друзями в тому, що якщо любов з часом пройде, від колишньої дружби теж навряд чи щось залишиться.

Діва

Діва

Завтрашній день схиляє Діву критично ставитися до своєї себе. Однак зірки говорять, що її критика не завжди доречна, а вимоги занадто високі. Не пора трохи знизити планку? Щоб інші дивилися на вас із захопленням, спробуйте спершу самі полюбити себе.

Терези

Терези

Завтра настрій у Терезів буде мінливим, як погода у весняний день. Тільки що був дощ, і ось визирає сонце, а слідом за ним цілком може початися злива або навіть шторм. Оточенню буде нелегко витримувати ваші емоційні капризи. Якщо Терези не зуміють взяти себе в руки, їх обранець скористається будь-яким надуманим приводом, щоб провести цей день якомога далі від них.

Скорпіон

Скорпіон

Завтра у спілкуванні для Скорпіона актуальний принцип дзеркала: його настрій буде тут же відбиватися на настрої співбесідника. Іншими словами, Скорпіону достатньо бути милим і лагідним, щоб його співрозмовник виявив ті ж якості щодо нього самого. Якщо ж Скорпіон озлобився на весь світ, йому слід приготуватися до конфліктів і сварок. Виходить, що бути білим і пухнастим для Скорпіона в неділю вигідно – навіть вигідніше, ніж зазвичай.

Стрілець

Стрілець

Завтра Стрільцеві варто стримати свою гординю – вона до добра не доведе! Опуститися до того, щоб, якщо потрібно, пояснити свою точку зору другий або навіть третій раз поспіль. Образившись на когось, сказати йому про це прямо, а не точити образу мовчки. Зрештою, ніхто не зобов'язаний читати думки Стрільця. Поговоріть – і всі все зрозуміють. Залиште все як є – і от вам привід для сварки.

Козеріг

Козеріг

Завтра, якщо Козоріг хоче додати в своє життя романтики, йому треба діяти самому. Досить чекати, що хтось інший це зробить за нього, що годі звинувачувати свого обранця в байдужості. Замість того, щоб ускладнювати життя собі та іншим, Козорогові необхідно проявити ініціативу. Романтична вечеря, свічки, пелюстки троянд – вітається все, на що у нього вистачить фантазії. Порадувавши коханої людини в неділю, Козоріг може розраховувати на відповідь сюрприз.

Водолій

Водолій

Завтра зірки попереджають Водолія про те, що він може стати жертвою вампіра! Звичайно, не справжнього, а енергетичного, але і це не так вже добре. Таким вампіром, навіть сам того не бажаючи, може виявитися знайомий чи коханий Водолія. А його бурчання і критика чудово виступлять в ролі гострих іклів. Щоб не дати себе знекровити, Водолію не варто перетворюватися в слухняну жертву. У неділю він повинен бути готовий дати відсіч будь-якому кривднику!

Риби

Риби, гороскоп

Завтра Риби мають шанс позбутися якихось особистих проблем, які останнім часом їх обтяжували. Або, принаймні, почати позбуватися. Зірки радять їм зробити для цього конкретні кроки: можливо, їм слід поговорити по щирості або, якщо Риби самотні, піти туди, де у них є шанс познайомитися з новими людьми. В глибині душі Риби точно знають, що треба робити, і в неділю – хороший день для того, щоб це здійснити.

Нагадаємо, що риби вважаються одним з найромантичніших серед знаків.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи стверджують, що причиною невдалого кохання може стати несумісність пари за знаками Зодіаку.

Також Знай.ua писав, під час церковних свят деякі речі заборонено робити, а 19 січня відзначають велике свято Водохреща.