Еротичний гороскоп на 13 грудня Овен

Насолодитися люовною близькістю вам завадять старі образи. І ви їх можете згадати дуже багато. Доведеться або вирішити ці питання відразу, або нарешті пробачити.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Телець

У вас з'явиться привід показати свою сексуальність і впевненість у собі. А добре підібрані парфуми додадуть вам ще більше шарму. Вас чекає багато цікавих знайомств.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Близнюки

Вам може здатися, що відмінні відносини, особливо в сексі є у всіх, крім вас. Запитайте у подруг, може є якийсь секрет і справа зовсім не у вашому партнері.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Рак

У вас тільки налагодилися стосунки з партнером, але не варто кидати їх на самоплив. Саме в цей момент потрібно використовувати ласкаві руки, щоб втримати все в потрібному стані.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 грудня Лев

Левів спокусить людина, пов'язана з музикою. Якщо підберете ще гарний музичний супровід для сьогоднішньої ночі, то станете інструментом, на якому партнер покаже всю свою майстерність.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Діва

У Дів буде дуже насичений день. І хоча емоції будуть дуже бурхливими, сильних спогадів він не залишить. Від алкоголю краще взагалі відмовитися.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Терези

Якщо ви хочете показати себе в ролі холодної й неприступної здобичі, то партнер зрозуміє вас буквально і відмовиться від гри. Краще відразу скажіть йому, яким хочете бачити ваш секс.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Скорпіон

Скорпіонам буде більше везти в справах, ніж в любові. Тобто ви швидше отримаєте премію, але не поцілунок. Але це ще не означає, що не потрібно святкувати такий успіх з коханими.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 13 грудня Стрілець

Зірки обіцяють вам бурхливе еротичне листування. Принаймні ви будете його таким вважати. Це стане вашою маленькою таємницею від усіх.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Козеріг

Партнеру буде дуже важко переконати вас, що він робить все, щоб доставити вам задоволення. Хоча якщо ви перестанете опиратись, то отримаєте свою насолоду.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Водолій

Весь день Водоліям зроблять підбори. Водолії-жінки приваблять ними потенційного партнера, а Водолії-чоловіки будуть шаленіти від партнерки на підборах.

Еротичний гороскоп на 13 грудня Риби

Зірки радять вам вирушити в якусь поїздку. Найбільші перспективи на інтимну близькість у вас спостерігаються на сході і південному-сході.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.