Еротичний гороскоп на 10 листопада Овен

Замість того, щоб займатися важливими справами, ви весь день проведете в роздумах про любовні ігри. Заплануйте зустріч на вечір і намагайтеся не відволікатися на роботі.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Телець

В домашній рутині сьогодні з'явитися несподівана іскра, тому що вашому партнерові спаде в голову урізноманітнити інтимне життя в несподіваному місці. Наприклад, на кухні.

Закохані, Getty Image

Еротичний гороскоп на 10 листопада Близнюки

Ви можете відчути легке нездужання, а таке краще всього лікувати в ліжку. Вилазити з нього категорично не рекомендується ні вам, ні вашому партнерові.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Рак

Вам тільки здається, що ви недостатньо здібні в сексі. Запитайте у свого партнера прямо, що йому подобається в вас - відповідь не розчарує.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 листопада Лев

На вас налетять еротичні спогади про колишнього коханця. Тільки вам вирішувати - нагадати про себе цій людині або робити цього не варто.

Закохані, The Sun

Еротичний гороскоп на 10 листопада Діва

Ваше нервовий стан з легкістю зможе втихомирити час, проведений в ліжку. Не зривайтеся на партнера, а краще дозвольте йому принести вам гарних емоцій.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Терези

Сьогодні є ризик нарватися на конфлікти з партнером в ліжку. Можливо, найкращим рішенням буде відкласти любовні ігри ненадовго.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Скорпіон

Думки самого різного змісту будуть заставати вас у самих несподіваних місцях протягом дня. Не задивляйтеся так сильно на незнайомців.

Закохані, Casey Templeton

Еротичний гороскоп на 10 листопада Стрілець

Ви пошкодуєте про сказане зовсім недавно, а вимолювати прощення доведеться сексом - викладайтесь на повну. Тоді образи на вас швидко пройдуть.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Козеріг

Неквапливий секс з довгою прелюдією - це звичайно добре, але іноді потрібно віддатися у владу спонтанності. Вашому партнерові сподобається.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Водолій

Якщо вас не влаштовує поточний партнер в сексі, то краще всього попрощатися з ним назавжди. Навколо багато інших людей, які можуть подарувати вам приємні відчуття.

Еротичний гороскоп на 10 листопада Риби

Розіграйте з партнером якусь інтимну гру. Пограйте в зайчика і мисливця або поліцейського і порушника - на скільки вистачить вашої фантазії.

Нагадаємо, раніше нерішучі скиглії і "соплежуї": астрологи назвали найслабші знаки Зодіаку серед чоловіків.

Також Знай.uа писав про гороскоп на 2020 рік Білого пацюка для всіх знаків Зодіаку: кому варто поберегти здоров'я.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що зірки розповіли, яким знакам Зодіаку небо наповнить кишеню в листопаді: хто ці щасливчики-багатії.