Еротичний гороскоп на 22 жовтня Овен

Якщо ви не виберетеся з дому, то шанси на будь-яку рухову активність будуть дорівнювати нулю. А варто хоча б за хлібом вийти і ймовірність тілесного контакту моментально зросте.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Телець

Імідж простачки будь-якого зведе з розуму в цей день. Навіть подаючи вечерю спробуйте вбратися офіціанткою. Партнер буде здивований, але щасливий.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Близнюки

Уникайте слів «ніколи» і «завжди», особливо під час любовних ігор. Тримайте себе в руках і не давайте зайвих обіцянок, які потім не захочете виконати.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Рак

Через мінімальну сварки ви можете задуматися про зраду. Але потім будете довго мучитися від сорому. Легше повністю з'ясувати всі питання.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Лев

У Левів розпочнеться підвищена збудливість, а потім і сильна дратівливість. Щоб не наробити дурниць, краще влаштувати сексуальну розрядку.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Діва

Вам з партнером потрібно добряче попрацювати. Якщо еротичні подаруночки – не ваш коник, то спробуйте відвідати якесь цікаве місце перед любовними іграми.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Терези

В ліжку може опинитися той, кого ви зовсім мене очікували там побачити. Цей сюрприз може бути як приємним, так і шокуючим.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Скорпіон

У Скорпіонів ніч буде сповнена романтики. Ваш коханий може захотіти чогось особливого, так що не затримуйтеся на роботі і не скаржтеся на життя.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Стрілець

У вас не самий приємний прогноз. Сильний занепад сил не дасть вам навіть замислитися про секс. Займіться тоді чимось корисним, не просто ж так витрачати час.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Козеріг

У вашу голову все заходять думки про море та відпочинок. Якщо не виходить кудись вибратися, то хоча б вплетіть у волосся квіти або купіть додому пальму. Це створить потрібний настрій для вашої ночі.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Водолій

Вам сьогодні дуже потрібно душевне і тілесне тепло, інакше ви заціпенієте на весь тиждень. Пора коханому зігрівати вас, а не якійсь там ковдрі.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня Риби

Риби нині і не зможуть остаточно забути про роботу, подумки продовжуючи складати графіки, підводити підсумки і так далі. До сексу їм буде? Тільки якщо партнерові вдасться їх обдурити.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.