Еротичний гороскоп на 21 жовтня ОВЕН

В цей день Овнам бажано утриматися від будь-якої активності, насолоджуйтеся спілкуванням та фліртом. Загалом, вам мимоволі доведеться шукати інших задоволень.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня ТЕЛЕЦЬ

Тільцям у понеділок підійде імідж простачки, яка ненароком зводить з розуму кожного, хто підійде ближче, ніж на півметра. Увечері варто влаштувати романтичну вечерю з продовженням.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня БЛИЗНЮКИ

В цей день астрологи радять забути про слова «завжди» і «ніколи», особливо під час любовних ігор. Постарайтеся тримати себе в руках і не випускати ситуацію з-під контролю.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня РАК

21 жовтня Раки можуть нервувати через будь-яку суперечку з другою половинкою. Головне пам'ятати про компроміси та вміння слухати партнера, щоб не доходило до великих конфліктів.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 жовтня ЛЕВ

В цей день вас будуть супроводжувати підвищена збудливість і дратівливість. Як на зло, ваш партнер наробить багато дурниць. А все через те, що ви надто збуджені під час сексу.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня ДІВА

В цей день астрологи рекомендують вам спробувати подати партнеру невеликий подаруночок сексуального характеру. Можливо, це його трохи збадьорить і натякне на близькість.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня ТЕРЕЗИ

У понеділок в ліжку у вас може відбутися неабиякий переполох. Причиною може стати поява на вашому ложі кого-небудь, кого ви там зовсім не хотіли побачити.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня СКОРПІОН

Зірки пророкують вам романтичну і пристрасну ніч. Вашому партнерові захочеться чогось особливого. Так що не варто затримуватися на роботі. Налаштуйтеся на потрібний настрій.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільці будуть відчувати занепад сил і відразу до сексу. Вам захочеться послати всіх і сховатися під ковдрою від світу. Можливо, скоро це відчуття пройде.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня КОЗЕРІГ

Думки Козерогів будуть іноді збиватися на тему відпочинку біля моря в райському куточку Землі. Віддавшись мріям, ви цілком можете обійтися без реального сексу, хоча і він не завадить.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня ВОДОЛІЙ

Водолії в цей день захочуть душевного і тілесного тепла, щоб подолати депресію і осінню хандру. В інтересах їх коханих як слід зігріти другу половинку.

Еротичний гороскоп на 21 жовтня РИБИ

Риби в понеділок не зможуть остаточно забути про роботу, подумки продовжуючи складати графіки, підводити підсумки. Їм буде не до сексу. Партнеру доведеться постаратися, щоб умовити Риб.