Хоча всі ми різні, хочеться вірити, що десь знаходиться наша друга половинка, яка підходить по всім параметрам. Астрологи переконані, що це так. Вони запевняють, що деякі знаки Зодіаку підходять один одному ідеально.

Овен

Для людей, народжених під цим вогняним знаком, необхідно, щоб супутником життя був той, чий знак зодіаку відноситься до стихії повітря чи вогню. Овни досить чуттєві й енергійні, а тому їм необхідні або такі ж божевільні, або люди зі спокійним характером, здатним направити енергію Овна в потрібне русло. Овен, Лев або Стрілець – це саме ті знаки зодіаку, які ідеально підходять один для одного. А з ким не уживеться, так це з Козерогом і Рибами.

Знаки Зодіаку

Телець

Що вже говорити, але люди, що народилися під цим знаком Зодіаку, вірні своєму партнеру, як ніхто інший. І нехай жінки-Тельці досить владні натури, сім'я для них завжди буде на першому місці. До спорідненої стихії належать такі знаки, як Діва і Козеріг, представники стихії земля, а також водяних знаків, Риби і Рак. А чи підходять один одному такі знаки зодіаку Телець, Водолій, Скорпіон і Лев сказати складно.

Близнюки

Цьому повітряному, часом легковажного, знаку Зодіаку потрібен партнер, який буде відрізнятися передбачуваністю і консерватизмом, а це Рак і Козеріг. Саме останні зможуть задовольнити потребу Близнюків у постійному спілкуванні. З ким не вдасться побудувати міцний союз, так це Терези і Стрілець.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Рак

Знаки Зодіаку

Це спокійні люди, для яких сім'я і домашнє вогнище завжди будуть на першому місці. Розділять їхні погляди на життя Скорпіон і Риби. Гармонійні відносини складуться лише з тими, хто розділить цінності цього знака. З Близнюками і Терезами довговічні відносини не вдасться побудувати.

Лев

Леви не потерплять тих, хто не поважає їх сім'ю і його почуття власної гідності, а тому гармонійний союз вдасться лише зі Стрільцем і Овном. На жаль, немає майбутнього у шлюба Лева з Водолієм і Дівою.

Діви

Козеріг, Телець і Діва – саме ті знаки зодіаку, які підходять один одному, як дві краплі води. Діви – складні натури, стихія яких земля. Споріднена душа такої людини – це та, яка вміє поступатися і зрозуміє палкий норов Діви. Не варто сподіватися на міцний союз зі Скорпіоном і Водолієм.

Терези

Таким людям важко відразу прийняти рішення, вони не впевнені в собі, а тому їм життєво необхідний той, хто зуміє підтримати в потрібну хвилину і, в разі чого, прийме за них рішення. Ідеальним партнером стануть Близнюки і Водолій. З ким не вийде побудувати міцні відносини, так це Рак і Діва.

Скорпіон

Знаки Зодіаку

Емоційним і часом суперечливим натурам, які не терплять критики на свою адресу, потрібен Рак або Риби, які допоможуть приборкати палкий норов пристрасного Скорпіона. Варто зазначити, що відносини з таким же знаком зодіаку не принесуть нічого доброго.

Стрілець

Він завжди буде відстоювати до останнього свою точку зору. Це гаряча особистість, якій необхіден той, хто зможе визнати її свободу і право знати краще інших. Такими знаками зодіаку стануть Овен і Лев. На жаль, Близнюки і Діви є дисгармонійними знаками.

Козеріг

Ці люди обожнюють стабільність і затишок. У більшості випадків вони матеріалісти, а тому ідеальним партнером для них стане Тілець або Діва. Козероги обожнюють людей, які випромінюють упевненість і не потерплять тих, з ким не мають однакових цінностей (Ваги, Риби).

Водолій

Знаки Зодіаку

Тонкі і ранимі особистості, для яких секс у відносинах завжди стоїть на останньому місці. Вони цінують тих, для кого духовність понад усе (Терези і Близнюки). До того ж для них важлива інтелектуальна близькість, а тому союз зі Стрільцем і Скорпіоном приречений на крах.

Риби

І нехай натура цих людей вкрай складна, вони з величезним трудом, але знаходять тих, з ким побудують тривалі стосунки (Рак і Скорпіон). З ким не вдасться зав'язати навіть романтичні, не те, що серйозні стосунки, так це Козеріг і Овен.

Нагадаємо, де різні знаки Зодіаку можуть ховати свої заначки.

Як повідомляв портал Знай.uа, гороскоп найбільш емоційних знаків Зодіаку, дратуються без причини.

Також портал Знай.ua писав, хто стане головним везунчиком в листопаді на думку астрологів.