Відомий астролог Павло Глоба склав новий гороскоп та розповів, яким знакам Зодіаку потрібно треба набратися сил і терпіння, аби пережити кінець 2019 року.

Відтак, астролог в своєму прогнозі назвав чотирьох представників знаків Зодіаку, для яких кінець цього року стане справжнім випробуванням.

Близнюки

У грудні цього року Близнюкам прилетить бумеранг. Якщо ви до когось погано ставилися протягом року та проявляли незаслужений негатив, то вас чекає розплата. Астролог каже, що в кінці 2019 року від цього знаку зодіаку можуть відвернутися навіть найближчі.

Раки

Павло Глоба рекомендує Ракам відмовитися від зайвих витрат та перестати викидати гроші наліво і направо. Представникам знаку варто змиритися, що Новий рік вони будуть зустрічати без зайвих надмірностей. Їх уготована доля білкової ікри і дешевого шампанського.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Діви

Діви стануть невдахами на любовному фронті. Всі проблеми, що назрівали протягом року у стосунках з другою половинкою, досягнуть точки кипіння. Постарайтеся заспокоїтися і витримати цей період, адже рано чи пізно він закінчиться.

Скорпіони

Скорпіони зустрінуть Новий рік з неприємним осадом, який залишиться після зради близьких друзів. У грудні вони прийдуть до висновку, що на людей, неперевірених часом, покладатися не можна. Вас можуть залишити з нічим в найневідповідніший момент, тому обміркуйте все завчасно.

Нагадаємо, де різні знаки Зодіаку можуть ховати свої заначки.

Як повідомляв портал Знай.uа, гороскоп найбільш емоційних знаків Зодіаку, дратуються без причини.

Також портал Знай.ua писав, хто стане головним везунчиком в листопаді на думку астрологів.