Гороскоп на 17 жовтня Овен

Не давайте неприємностям заволодіти собою. А вони можуть почати переслідувати вас. До вечора зрозумієте, що все не так вже й погано, як вам здавалося.

Гороскоп на 17 жовтня Телець

В магазині платіть спочатку за те, що вам потрібно. Те, що хочете, краще залишити на пізніше. Скоро ви зрозумієте, на скільки мудрим було це рішення.

Гороскоп на 17 жовтня Близнюки

Ви поки ще далеко до прийняття вірного рішення. Але зате хоча б рухаєтеся у правильному напрямку. Очевидним речам краще не довіряти.

Гороскоп на 17 жовтня Рак

Зазвичай вас складно назвати нерішучими, але в цей день саме такими ви і будете. Можете відкласти деякі справи, тремтіння в голосі не поліпшить ситуацію.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Гороскоп на 17 жовтня Лев

Леви можуть добитися великого успіху в справах. Хоча кінцевий результат буде не таким, як ви думали, але це тільки ще сильніше підніме вам настрій.

Гороскоп на 17 жовтня Діва

Вам краще покладатися сьогодні на здоровий глузд. Можете скористатися чужими порадами, головне не давати волі емоціям.

Гороскоп на 17 жовтня Терези

В цей день ви самі створите собі труднощі тим, що не захочете приймати чужу допомогу. Все одно більше половини зроблять без вашої участі.

Гороскоп на 17 жовтня Скорпіон

Вам треба бути акуратніше, особливо з крихкими предметами і слабкими людьми. Та й самі постарайтеся залишитися неушкодженими.

Гороскоп на 17 жовтня Стрілець

Вам зараз же треба поліпшити настрій. Зробіть якусь просту задачу. Після цього відразу станете набагато впевненіші в собі.

Гороскоп на 17 жовтня Козеріг

Щоб знайти підхід до проблеми, використовувати наукові й інтуїтивні рішення. Такий симбіоз допоможе вам позбавитися від неї швидко і якісно.

Гороскоп на 17 жовтня Водолій

Підберіть собі просту розвагу, для якої не потрібно докладати багато розумових зусиль. Подивіться серіал, зустріньтеся з друзями або просто випийте чай.

Гороскоп на 17 жовтня Риби

Можете забути про свої плани на цей день. Все складеться зовсім по-іншому. Але день пройде цілком непогано, ви навіть будете згадувати його з радістю.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.