Шоколад може допомогти в запобіганні утворень цукрового діабету, інфарктів і інсультів. Медики особливо рекомендують вживати це ласощі в кінці літа і початку осені, але попереджають, що зловживати ним не можна.
Шоколад може служити в якості профілактики від нервових стресів і роздратування, адже він знижує рівень кортизолу і сприяє виробленню гормону радості.


Крім цього, дане кондитерський виріб, виготовлене на основі масла какао, що є результатом переробки какао-бобів, запобігає інфаркти та інсульти. Справа в тому, що в шоколаді містяться флавоноїди, які позитивно впливають на стан кровоносних судин, що покращує кровопостачання головного мозку.


Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону
У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Завдяки шоколаду поліпшується флора кишечнику і знижуються запалення в судинній стінці, з якими пов'язані інсульти. Шоколад рекомендується вживати людям зі схильністю до утворення тромбів, оскільки в какао-бобах присутні поліфеноли, ефект від яких можна порівняти з дією ацетилсаліцилової кислоти.
Нагадаємо, лайфхак, який збереже ваші гроші і здоров'я.
Як повідомляв Знай. ua, австралійка схудла на 5 розмірів без пластики і спорту, як їй це вдалося.
Також Знай. ua писав, що найстаріша американка розкрила секрет довголіття.