Еротичний гороскоп на 14 серпня Овен

Сьогодні ви будете дуже трястися над своєю моральністю. Тому багато хто вважатимуть вас святенником і недоторканими. У них так і руки опустяться.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Телець

Сьогодні ваш партнер зможе відповісти всім вашим вимогам. А вам як на зло нічого від нього не треба. Може завжди так ставитися, і він залишиться ідеальним коханцем.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 14 серпня Близнюки

Сьогодні особливо чутливими ерогенними зонами стануть ваші сідниці. Варто якось натякнути про це партнерові, і тоді день буде просто чудовим.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Рак

Сьогодні ваш партнер трохи неадекватно зреагує на ваші інтимні ласки. Тому будьте готові до абсолютно будь-яких сюрпризів.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 14 серпня Лев

Сьогодні вам є про що задуматися, може ви занадто прозаїчно і приземлено сприймаєте секс. І ситуації сьогоднішнього дня доведуть вам це.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Діва

Ваш партнер покаже сьогодні сексуальні таланти, про які ви зовсім нічого не знали. І хоча ви будете занадто втомленими, постарайтеся не залишитися в боргу.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Терези

Ваш партнер буде сповнений ентузіазму, так що і прелюдія, і основні ласки будуть на висоті. Сил у вас не залишиться навіть на розмови.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Скорпіон

Вам не варто розтрачувати нині настільки дорогоцінну творчу енергію на переливання з пустого в порожнє. Ви можете створити чудеса, так що беріть чарівну паличку і займайтеся справою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 14 серпня Стрілець

У вас сьогодні буде дуже сильна фантазія. А партнер навіть не здивується, що ви запропонували йому побути заручником і вже тримайте скотч.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Козеріг

У вас сьогодні буде дуже активний язик, але ось інше тіло – занадто розслаблено. Так що або діліться досвідом розмовами, або займіться оральними ласками.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Водолій

Заради хорошого сексу ви готові сьогодні згорнути гори. А у партнера не соромтеся запитати, чого б він хотів, він точно відповість.

Еротичний гороскоп на 14 серпня Риби

На сьогоднішній день вашому сексу необхідна краса: зовнішня, душевна краса інтер'єру та одягу. Не забувайте про такі дрібниці, і все буде на висоті.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.