У мережі з'явився новий трейлер другої частини культового фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга. Трейлер був оприлюднений на YouTube-каналі Kinoafisha International.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Події другої частини стрічки "Воно" розгорнуться через 27 років після подій, описаних в оригінальному фільмі. Головна героїня картини Беверлі Марш повертається в місто Деррі, де і сталися трагічні події боротьби підлітків з клоуном Пеннивайзом. Проте в місті все зовсім не так спокійно.

Джессіка Честейн виконає роль дорослого Беверлі Марш. Крім неї в сіквелі зіграють актори Джеймс Макевой (Білл Денбро), Ісайя Мустафа (Майк Генлон), Джей Райан (Бен Генском), Джеймс Ренсон (Едді Каспбрак), Білл Гейдер (Річі Тозіер) та ін

Популярні новини зараз

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Переговори про другий частини фільму "Воно" почалися ще в 2016 році. 5 вересня 2017 року New Line Cinema і Warner Bros Pictures оголосили, що продовження вийде в кінопрокат 6 вересня 2019 року. Тоді ж стало відомо, що сценарій напише Гарі Доберман, а фільм зніме Андрес Мускетті. Основні зйомки фільму почалися 19 червня 2018 року.

Нагадаємо, у мережі показали трейлер "Холодне серце 2".

Як повідомляв Знай. ua, в Україні знімають вестерн про Тараса Шевченка, таким його ще не бачили.

Також Знай. ua писав, що в мережу злили новий трейлер до Borderlands 3.