Британська стрічка, визнана найбільш перспективним дебютом, вийде в український прокат буквально за декілька днів - 31 січня. Про це йдеться у повідомленні Еспресо.TV.

З'явився український трейлер психологічного трилера "Звір", одного з найгучніших британських кінодебютів року. Акторка Джессі Баклі за головну роль у фільмі одержала нагороду British Independent Film Awards у номінації "Найбільш перспективний дебют".

Також стрічка претендує на премію BAFTA у двох номінаціях – найкращий британський фільм року та найкращий дебют британського сценариста, режисера або продюсера. Режисером фільму став Майкл Пірс.

Українська прем'єра фільму пройшла у рамках фестивалю "Нове британське кіно". Трилер виходить в український прокат з 31 січня.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

У Молл день народження. Їй виповнюється 27 років, але свято не робить її щасливою. Вона живе на невеликому острові з батьками і у прямому сенсі задихається від нерозуміння і гніту сімейного кола. Молл зустрічає своє перше кохання в неспокійний час, – островом нишпорить серійний вбивця. Паскаль з'являється нізвідки та стає для Молл втіленням свободи. З ним вона вперше відчуває себе живою і позбавляється від всіх невидимих пут. Однак щастя Молл не дає спокою її сім'ї та жителям острова. Вони підозрюють Паскаля в причетності до цих звірячих вбивств. Молл доводиться обирати: бути разом з Паскалем проти всіх або залишитися на стороні більшості.

Нагадаємо, що трейлер нового фільму про Людину павука розбурхав: фанати завмерли в очікуванні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 тисяч глядачів.