Еротичний гороскоп на 12 липня Овен

Сьогодні ваш партнер буде багато скаржитися, але він не перетворився в нюню, просто намагається привернути вашу увагу і ніжність. Дайте йому все, що потрібно.

Еротичний гороскоп на 12 липня Телець

Сьогодні вас дуже легко вмовити на будь-які еротичні авантюри, які придумає ваш партнер.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 12 липня Близнюки

Сьогодні у вас немає сил для фізичної любові, зате достатньо для платонічної. Саме час для милого побачення, поцілунків і флірту.

Еротичний гороскоп на 12 липня Рак

Сьогодні вам буде складно втриматися у звичній схемі любовних ігор, вам так їх хочеться поламати стереотипи і придумати щось нове. Що ж, відкривайте для себе нові можливості для задоволення.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 12 липня Лев

Цей день вам здасться грайливим і легковажним, але це не так. Після полудня всі плани зірвуться, а ви залишитеся біля розбитого корита.

Еротичний гороскоп на 12 липня Діва

Прислухайтеся до думки друзів, щодо вашого партнера. Їм з боку видніше, чи є у нього потрібні для спільного майбутнього якості.

Еротичний гороскоп на 12 липня Терези

Ви будете приймати бажане за дійсне, особливо в сексі. Сьогодні це вам допоможе, але в майбутньому такі жарти уяви навряд чи підуть на користь вашим відносинам.

Еротичний гороскоп на 12 липня Скорпіон

Пора залишити в спокої своїх колишніх і створити собі нове коло спілкування. Будь-яка новизна, гумор, флірт і творчість тільки підуть вам на користь.

Еротичний гороскоп на 12 липня Стрілець

Сьогодні ви помітите, що партнер реагує на ваші ласки зовсім не так, як ви хочете. Може він просто дуже добре до вас ставиться, а ви боїтеся це побачити.

Еротичний гороскоп на 12 липня Козеріг

Сьогодні ваш медовий період закінчиться і доведеться обговорювати проблеми у відносинах з партнером. У тому числі й інтимні.

Еротичний гороскоп на 12 липня Водолій

Щоб налаштуватися на правильний лад і бути на одній хвилі з партнером, зірки радять вам протягом дня слухати спокійну музику: блюз, джаз або класику.

Еротичний гороскоп на 12 липня Риби

Вам варто підняти ваші відносини в прямому і в переносному сенсі. Піднімайтеся вище, на найвищий поверх з красивим видом чи можете стрибнути разом з парашутом.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.