Астрологи назвали предмети і речі, здатні притягувати удачу для конкретних знаків Зодіаку. Такі амулети можуть не тільки "зловити за хвіст" Фортуну, але і відлякати невезіння.

Овен

Овнам можна зберігати фотографії своїх рідних і людей, спілкування з якими завжди підбадьорювало і вмиротворяло.

Телець

Акумулятором удачі може стати індивідуальний талісман. Те, чим у дитинстві ви особливо дорожили, або предмет, з яким пов'язані позитивні моменти і щасливі моменти вашого життя: ланцюжок, ручка, одяг, брелок, яка-небудь дрібничка, але при цьому дуже дорогий і особливо цінний подарунок.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Близнюки

Астрологи радять Близнюкам мати в домі предмет, який може асоціюватися з дуалізмом і єдністю протилежностей. Наприклад, графічне зображення вихідного космогенеза в уявленні китайської філософії - інь і ян. Або ж статуетку білого і чорного кота, символіку з льодом і вогнем.

Рак

Для Раків відмінно підійде предмет, пов'язаний з водою. Це може бути не тільки речі, але й живі рибки.

Лев

Талісманом і "везучим" предметом може послужити все, що символізує силу волі і перемогу. Який-небудь спортивний аксесуар, статуетка атлета, баского коня, портрети видатних людей.

Діва

Діви також є полум'яними знаками Зодіаку, і внутрішній вогонь для них може підтримувати відповідна атрибутика. Наприклад, картина з зображенням факіра будинку, або навіть металева запальничка на полиці, підсвічники...

Ваги

Ваги є творчими людьми, тому предмет театрального аксесуара - маска, метелик, віяло, сувенірний ящик для фокусів чи пензлик для художника - все, що може бути пов'язано з мистецтвом здатне притягувати цим знакам Зодіаку Фортуну.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку можуть чесно вважати себе щасливцями і пестунами долі. Втім, банальне зображення або предмет, що символізує удачу, здатне ще більше підсилити ефект вродженого везіння.

Стрілець

Для вас не зайвим буде якесь нагадування про власну геніальність, особистий зал слави або куточок пошани: полиця з медалями, грамотами, кубками, ну і орденами, якщо вже встигли отримати.

Козеріг

Козерогам властиво впертість, з цим встигли змиритися багато. Але крім того - цілеспрямованість і працьовитість, тому залізна річ-дрібничка, фігурка коваля, морський камінчик або невелике коліщатко стануть для представників цього знака Зодіаку відмінним талісманом на удачу.

Водолій

Удачу і успіх Водоліїв притягує зображення білого голуба, який може уособлювати натхненність і, звичайно ж, мир.

Риби

Представникам цього знака Зодіаку можна тримати в кишені той же морський камінчик або "курячий бог", вони не тільки притягують Фортуну, але і "заряджають" позитивом, при цьому не обтяжуючи вагою і розмірами.

Нагадаємо, астрологи назвали найневдаліші любовні союзи за знаком Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа астролог розповів долю Кримського мосту.

Знай.uа писав, астрологи назвали головних тиранів за знаком Зодіаку.