24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Дівчина показала нове фото, на якому позує в крихітному бікіні, яке ледь прикриває геніталії.

А в підписі до фотографії і відео Альона Омович розповіла підписникам, як тримає себе у формі. За її словами, вона не їсть м'ясо-молочні продукти, не вживає газовану воду і алкоголь. Складається враження, що дівчина їсть виключно фрукти і овочі. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.