24-летняя киевлянка Алена Омович часто привлекает к себе внимание подписчиков фотографиями в стиле Ким Кардашьян. Instagram-модель частенько публикует откровенные фото в сети и не скрывает, что увеличила грудь и постоянно делает косметологические процедуры по увеличению губ и скул. А еще, наверное, никто из подписчиков не видел ее без густого макияжа и в повседневной одежде.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відправилася разом з чоловіком відпочивати на Санторіні, що в Греції.

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам примірку суконь, яку влаштувала прямо на вулиці. На фотографіях, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки у відвертих вбраннях – чорному і білому платтях. На першому фото модель зображена в коротенькій чорній сукні з корсетом і пишними воланами. Тут її волосся зібране в недбалий пучок на маківці, а на очах у неї чорні окуляри. На другій фотографії Альона позує в такому ж короткому, але вже у світлому платті зі сріблястим корсетом і "зоряним" принтом. На цьому знімку її волосся вже розпущене, а на обличчі сонцезахисні окуляри в білій оправі.

В підписі до фотографій Альона Омович написала: "Чорне чи біле? Всі на Санторіні були в захваті від моїх суконь від @Lallier_dress". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.